Masters int veteranturnering i Vikingskipet. Forberedelser WC, EM kortbane + NM Fellesstart+Lagtempo

I Hamar er det veteranstevne- 11th Masters international Single Distances.

Fra klubben stiller Runar (som med dette avslutter samlingen med Forbundsgruppene denne gangen), Pål Agdestein, og selvsagt Erik Gunnerød, som med dette går løp på 51e år på rad. Han har stilt alle disse årene for Asker Skøyteklubb.

Les mer her - linker på høyre side

For live update se:her

Runar avsluttet samlingen i Hamar med fine løp. På 500m ble det årsbeste på 38.31. På 3000m kom han etter et jevnt og godt disponert løp med 3.58.83 for første gang under 4 minutter.

På 500m fikk Pål en fin 5.plass, og Erik en 21.plass.

Pål vant 1000m, med 1.24!

Erik fikk en 12.plass på 3000m.

På søndagen fikk Pål en flott 3.plass på 1500m, og han fikk ny pers på 10.000m: 15.38.20 - 2.plass!

Erik fikk en 7.plass på 1000m.

Imponerende!

------------------

I mellomtiden forbereder Ida seg på World Cup, som er siste helg i januar i Hamar. Hun ble tatt ut med 4 andre kvinner, og 5 herre-løpere. Flott at Norge som arrangør stiller med fullt lag!

Les hele uttaket her

Billetter kan kjøpes via Billettservice.no (klubben har noen billetter tilgjengelig - ta kontakt!)

Einar forbereder seg til EM shorttrack i Nederland, hvor han stiller for Norge.

EM er samme helg som NM sprint (hvor klubben stiller med Henrik, Vebjørn, Runar og Jonas).

Det er meget lenge siden Norge hadde en utøver med på EM kortbane. Einar stiller på 500m, 1000m og 1500m.

Vi heier på Einar, og håper at han når frem langt, gjennom de ulike heatene på vei mot finale.

Les mer her

Les mer schaatsen.nl

Les mer ISU-sidene

I klubben forbereder vi oss til NM fellesstart og lagtempo kommende torsdag 22.1.

Vi håper at riktig mange løpere ser dette som en strålende anledning til å vise seg frem på de litt mer annerledes distanser. Og med dette forbereder seg på viktige løp i fremtiden.