Asker på en god 2. plass for ASK-cup

Takket være god og sporty (honnør til Merethe og Runar) laginnsats fikk Asker en god 2.plass for ASK-cupen i år (ifor vant vi).

Det var fine forhold og flott rolig vintervær på Valle Hovin og stevne ble avviklet på en flott måte.

Heidi vant sin klasse junior C, faktisk suverent!
Runar som var litt usikker om han skulle stille på 1000 m vant liksågodt distanse (han var så uheldig å falle på 500 m).
Vebjørn gikk 2 gode løp som rekrutt i 10-års klasse.

Asker stilte med 6 rekrutter dette romjulsløpet i Oslo - Marlon, Ingrid, Jørgen, Martinius, Marte og Tobias gikk alle fine 100 m og 400 m med stor iver.

Stevnet ble avsluttet med fellesstart for hhv gutter og jenter junC. Dette var veldig morsomt og med litt opplæring i taktikk for gutta blir resultatene sikkert noe bedre neste gang! Slike stevne-underdeler er ganske gøy å delta i!

Link til resultatene.

se link bildegalleri

Neste løp for de yngste er 6. januar i Båstad (samtidig med NM Sprint i Bjugn) - påmelding (frist 1.1.08) gjennom vår link 'Terminliste'.

Sist oppdatert 22.01.2008, kl. 00:59