Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

God jul og godt nyttår!!


Med vår tradisjonelle Nissemila ble Julen 2018 ringet inn. Det var storartet at det var så mange som ønsker å prioritere stormønstringen på selveste Julaften hvor vi med bred smil, raushet óg nisselue deler aktivitet, fart, hensyn og samvær med alle på skøytebanen fra nye -og av og til ustødige, men blie- rekrutter, mosjonister, til topp-elite-utøvere med EM- og OL-deltakere blant disse.
Vi ønsker alle medlemmer, frivillige, skøytevenner, og støttespillere -blant disse Asker Kommune og annonsører/sponsorer- en riktig god jul, og et begivenhetsrikt 2018!

I 2018 vil klubben være arrangør for NM jr allround – 10+11 februar på Risenga – og NM/LM i kortbane – 28+29 april i Holmenhallen. Til våren vil det bli mye aktivitet -og kanskje de første konkurranser- på vår nye inline-rulleskøyte-bane på Bjerkås.

Velkommen til både disse arrangementer, eller vanlige treningsdager på våre baner hvor vi også har skøyter til utlån.

Klubben gleder seg også til nye nettsider, som åpnes kort etter 1.1.2018 (derav litt lite aktivitet på vår side www.skoyteklubb.no akkurat nå). Like også gjerne vår FaceBook-side @askerskøyteklubb.

Sist oppdatert 29.12.2017, kl. 18:19

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media