Henrik sikrer plass i A-gruppe World Cup

Henrik Christiansen sikret i natt sin world cup plass i gruppe A. Han fikk en 16.plass, mindre enn 2,5 sek. bak Øystein Grødum. Neste World Cup stevne er i Calgary.

I Norge går Tine, Ida og Henrik (Hvesser) Norges Cup i Vikingskipet.
Tine vant begge hennes distanser, med tider som tangerer hennes personlige rekorder fra Calgary! Ida fikk en god 2. plass på 500 m og vant 1500 m. Henrik falt desverre på 500 m, men revansjerte med et godt løp på 3000 m.

Forrige helg på testløp i Salt Lake City fikk Henrik en ny pers på 3.000 m. Hans 3.47.04 var godt for en 5. plass. Han forbedret sin pers fra 2006 med mer enn 2,5 sek. Denne ble i sin tid satt i Erfurt.
På 500 m fikk han 37,69, ikke langt unna fjorårets pers fra Calgary.
Her viste han at formen var på vei opp!

Les her NSFs kunngjoring etter NM at Henrik ble tatt ut på laget for deltagelse på World Cup i Salt Lake City og Calgary (blokk 1). les mer på NSF-side

Sist oppdatert 19.11.2007, kl. 20:23