Asker Open i Holmenhallen: 1+2 april

Andre utgave fra shorttrack-stevne Asker Open arrangeres i Holmenhallen 1+2 april.

Se invitasjon: her.

Start lørdag: kl.12
Start søndag: kl.11

For påmelding: bruk denne linken.

For overnatting: klubben har spesialavtale med Thon Hotell Vettre - kun 4 busstopp fra Holmenhallen - send e-post.

Deltakere er fra OSK, Aktiv sk, SSK Toten, IF Fram, TKK Oppegård IL og Asker sk. Blant funksjonærene er også medlemmer fra TKK og Drammens sk - det blir bra!

Se deltakere: her.

Se program:
- lørdag
- søndag

Se startlister
- søndag

Det ble et fint stevne hvor alle deltakere gjorde stor innsats i sine heat. De beste i heat gikk videre til A-finale, de nest beste til B-finale osv. Alle gikk like mange løp. Klassene junior (inkl rekrutter), tilrettelagt og senior gikk fint om hverandre både på og utenfor banen.

Det ble mange spennende oppgjør, og kampdueller helt til målstreken slik at målfoto måtte til. Det var også en del fall i kampens hete, men det hører til at ikke alle løpere til enhver tid klarer å holde de krappe svingene i stor fart.

Stevnet ble avsluttet på søndag med super-finale for alle klassene hvor alle deltok på langdistanse: 777m for tilrettelagt, 1000m for juniorer og 3000m (28 runder) for seniorer. Og stafett (2000m for juniorer, og 3000m for seniorer).

Se resultater
- lørdag
- søndag
- poeng junior
- poeng senior

Blant høydepunktene var Eiriks seiersrunder, og den skarpe brødre-duellen mellom Martinius (19) og Marlon (15) hvor Martinius vant rundene, men Marlons stafettlag gikk av med seieren.