Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Enda en helg m mange løp: WC i Stavanger, NC finale i Bjugn, VM kortbane, Oval Finals + Siste Indre

Enda en helg hvor Asker-løpere deltar på løp mange steder:

Ida stiller i World Cup finale i Stavanger på 1500m og team-sprint.
Følg med her

Ida fikk en 6.plass med 1.57.61 etter en offensiv start, og avsluttet sesongen med årsbeste på distanse!

Senere på dagen ble det enda en opptur, med pallplass på team-sprint rett bak Japan og Nederland.

Emma og Simon deltar på Norges Cup finale i Fosenhallen i Bjugn.
Følg med på arrangørens nettsider. Lister, resultater og streaming.

For de få deltakere i finalen som hadde tatt bryet av å reise til Bjugn, var det viktig å sikre de sammenlagtplasseringene i Norges Cupen. Og akkurat som med utendørsstevner som i Asker og Gol er det doble NorgesCup-poeng å fordele.

Emma og Simon gjorde sine saker bra og beholdt plasseringene sine. Emma vant dermed Norges Cup, og fikk med seg sjekk på kr9000. Simon fikk også en sjekk for sammenlagt 4.plass. Gratulerer!

Sluttstilling Norges Cup:
- kvinner junior: Emma nr.1, Marte nr.4, Hedvig nr.12 og Oda nr.24
- menn junior: Simon nr.4, Jonas nr.31 og Martinius nr.53
- menn senior: Anders nr.8, Runar nr.9, Einar nr.19 og Pål nr.31
- menn senior: Ida nr.21

Einar deltar på VM kortbane i Ahoy-hallen i Rotterdam.

kort rapport fra Einar:I helgen gikk jeg VM i Rotterdam, i Ahoy arena. Det var en stor opplevelse! 9000 tilskuere på tribunen og et utrolig show. Hadde litt stang ut på 500 og 1500, men gjorde det ganske bra på 1000.

Av 57 deltakere endte jeg som nr 37 sammenlagt, med en 27. Plass på 1000 som beste plassering.

Nå gleder jeg med til NM kortbane i Trondheim om 2 uker.

Jonas har reist til Calgary for deltakelse på the Oval Finals. Han startet konkurranse-uke med nye sterkte perser på 500m (37.18) og 1500m (1.53.42). Begge tidene er også klubbrekorder menn junior A1 (17 år).

Klubben stiller med et stort lag på Siste Indre som også er Kretsmesterskap og kretsløp.

Lykke til alle sammen!

Tradisjonen tro var isen på Frogner bløtt. Men løpere klarte seg bra, både på kortbane (rekrutter - her deltok Anne Sofie for første gang utenbys) og på langbane.
I klasse gutter 14, jenter 13 og jenter 15 fikk vi kretsmestere med hhv Marlon, Linnea og Hedvig. Oda og Hanna fikk hhv sølv og bronse i Jenter 14. Ingvild fikk hhv sølv og bronse i Jenter 13, og Herman fikk sølv i gutter 13. Gratulerer!

For resultater se her kortbane og langbaner.

Sist oppdatert 12.03.2017, kl. 11:38

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker