NM enkeltdistanser 13 + 14 oktober 07: BRONSJE TIL TINE og IDA og 3 nye klubbrekorder til IDA

Henrik Christiansen, Tine Køpke og Ida Njåtun er tatt ut og vil representere klubben på NorgesMesterskap Enkeltdistanser denne helgen i Hamar.

På årets store fartsprøve fikk Tine med 41.37 bronsje medalje på 500 m, bak tidligere landslagløpere Hedvig og Anette Bjelkevik. Med en god pers på 42.39 og ny klubbrekord fikk Ida (16 år) en 7.plass på dette NM. Maren Haugli ble nummer 4 og Karine Udahl og Mari Hemmer fikk en hhv 5. og 6.plass.

På kvinnenes 1500 m er plasseringene snudd opp ned! Ida fikk en god 5.plass med 2.09.46 rett foran Tine (2.09.95). Distanse ble vunnet av Maren Haugli, følgt av Hemmer og søstere Bjelkevik. Idas tid var igjen en forbedring av hennes nylig satte klubbrekord.

I en tøff konkurranse fikk vår landslagløper Henrik med 1.51.42 en 5. plass på dagens 1500 m som ble vunnet av Håvard Bøkko. Heldigvis går det etter en noe tyngre tid med skader nå oppover igjen med Henrik!
Østvikens Stian Elvenes fikk en overraskende 4. plass.

På søndag erobret Ida med tiden 4.34.38 bronsje på 3000 m bak Mari Hemmer og Maren Haugli. Hun fikk også en knalsterk 4. plass på 1000 m (bak Haugli og søstrene Bjelkevik) med tiden 1.24.94.
Med disse tidene skriver hun Hege Langlis klubbrekorder fra sesong 1987/88 ned i historiebøkene.

På 5000 m herrer møtte Henrik Stian Elvenes i 9.par. Hans tid 7.40.21 var litt over 4 sek. bak Øystein Grødum og er god for en 5.plass. Suveren Håvard Bøkko vant sin 4. gull medalje i dette stevnet.

For resultater se arrangørens webside!.

Stevneresultatene vil være avgjørende for uttak til internasjonal representasjon.

Sist oppdatert 23.10.2007, kl. 22:11