Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

NM Sprint 2016 - Hol: en kaldt affære; og: kortbanestevne på Gjøvik

Helgen 16+17 januar var det duket for NM sprint på Hol.

Stevnet ble arrangert på naturis, og isens hardhet ble styrt av utetemperaturen. Nærmere bestemt: -18 grader.

For arrangørens nettside se her: NMSprint2016.

Runar, Jonas, Emma og Marte stilte til start i disse barske omstendigheter. Nå gjaldt det å gjøre alt oppvarming, løpsforberedelser og tidsplanlegging riktig.

Og Askerløpere gjorde sine saker bra!


Runar fikk i menn senior klasse to 7.plasser på første dagen, og fulgte opp med 7.plass på 500m. Han avsluttet Mesterskapet sterk med en 6.plass på avsluttende 1000m, og fikk sammenlagt en fin 6.plass.Jonas gikk i menn junior et meget sterk Mesterskap. En 4.plass på 500m, og en 5.plass på 1000m, ble på dag 2 fulgt opp av en flott pallplass på 500m. Før siste distanse var det kort vei opp mot den gjeve bronseplassen. Jonas gikk en meget bra 1000m, 1 sek fortere enn dagen før, men motstander fra Gjøvik i paret etter trakk det lengste strået allikevel. Alt i alt en flott 4.plass sammenlagt.

Emma gikk et jevnt Mesterskap: 8.plass på 500m, og 9.plass på 1000m, ble dagen etter fulgt opp med samme plasseringer på distansene, og bedre tider. Emma's første NM ble sammenlagt en fin 9.plass.

Marte var stevnets yngste deltaker. Første dag ble det 13.plass på 500m og 12.plass på 1000m. En noe svak 500m dagen etter (16.plass), ble fulgt opp av en sterk 1000m (9.plass med Emma). Sammenlagt en 12.plass.

Arrangør ordnet fin flyt i stevne, med flinke folk på benken.

Norgesmestere jr og sr ble hhv Inga Anne Vasaasen (Stange), Henrik Fagerli Rukke (Hol), samt Hege og Håvard Bøkko (begge Hol). Hol IL slo storeslem, med to sølvplasser for Holinger Christoffer Fagerli Rukke (sr) og Kristian Reinton (jr)

Resultater kommer etter hvert

------------------------------------

Martinius, Simon, Marlon og Gisle stilte på kortbanestevne på Gjøvik.

På trening deltok også Filip, og Einar som er på mellomlanding på vei mot EM i Sochi neste helg.

Sist oppdatert 23.01.2016, kl. 17:08

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media