ASK-cup i Vikingskipet

Samtidig med World Cup i Calgary gjennomføres Ask-cup innendørs i Hamar. Løpet er i Vikingskipet, fordi arrangør Aktiv sk turte ikke å ta sjansen av å arrangere løp på en byggeplass. Men Valle Hovin har åpnet, og det meldes om fin treningsis.

Fra Asker deltar 11 løpere: Jonas, Emma, Simon, Marte, Hedvig, Oda, Marlon, Aurora, Nina, Linnea, og Stine.

Løperne gjorde sine saker bra. Det ble mange gode tider i skøytehallen, og det førte til mange personlige rekorder. Jonas vant 500m i hans klasse GJB, og Emma vant 500m i hennes klasse JJB. Ingvild og Hedvig fikk fin hhv 3. og 4.plass på sin 500m i klassen. På 1500m fikk Jonas en flott 2.plass.
Marte måtte dessverre trekke seg pga sykdom.

Sist oppdatert 13.11.2015, kl. 23:34