Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Kort rapport sommer 2007, nytt treningsprogram, info LM

Det ble en vellyket sommersamling i Hamar fra mandag tom fredag for Askerløpere (14 ungdommer). Samlingen var en kombinasjon med klubbsamling (de første dagene) og region Østviken samling (g/j 12-16). Ståle Njåtun trente alle i ulike grupper. Det ble skøyteøkter, sykling og barmarkstrening (samt bading i Mjøsa - i tillegg til andre sosiale aktiviteter i det fine sommervær). Lars T., Siw og Pål stod for innkjøp og ungdommene ble satt i sving til å bidra med matlagingsøkter.
Ida trente sammen med Talentgruppa og med regionslaget. Siw deltok på NSFs trener I kurs i skipet.

Flere bilder i bildegalleri.

På lørdag deltok Ida og Tine på sommerløp. Det ble perser for Ida både på 500 og 1000 m. Dette lover godt når sesongen virkelig starter (men konkurrentene har også fremgang)! Tine har slitt litt med noen muskler i beina, men sikret beste norsk plassering på hennes distanser 500 + 1500 m.
For resultater: se HILs webside.

Henrik Christiansen trener med landslaget og de er for tiden i Calgary. Dere kan følge med på hans webside - se link til høyre - klikk på bilde hans).

Sist helg deltok Asker Skøyteklubbs Lene Hansen i Norseman Extreme Triatlon. Dette er ekstreme saker som starter med 3.800 svømming i Hardangerfjorden, deretter 180 km sykling i meget kupert terreng oppover Måbødalen, og avsluttes med å løpe en helmaraton - som er langtfra flat: målgang er på Gaustadtoppen...
Lene stilte til start (13 kvinner og 164 menn) og ble med 16 timer og 4 minutter nr 3 uansett klasse for kvinner, kun slått av Emily Finanger fra USA og Marit Svenning Berg fra Norge. Gratulerer!
mer info: se Norsemans webside.

Som dere ser sliter vi litt med domenenavn. Det jobbes for å få dette ordnet, men i mellomtiden må dere alle logge dere inn gjennom linken på NSFs webside.

Ny treningsprogram er lagt ut. Vi forbereder oss til rulleskøytesamling på Kapp og Skreia (i samarbeid med SKK Toten) - og til skolestart....
Følg med i 'treninger' sublink 'beskjed fra trenere'.

Vi vil sende ut info om treningsoppstart for de yngste. Is i AskerHallen er utsatt litt for oss pga vedlikeholdsarbeider i HolmenHallen. Vi kommer tilbake til dette. Det blir også en fellesdugnad (gjøre klubbhuset, skøyter og bane klar til neste sesong) med felles trening.

Om kort tid vil vi også legge ut hotellavtale for LM - det er viktig å bestille rask for å sikre 2-/3- eller 4-mannsrom på LM-hotellet helgen 15-17 februar 2008!
Følg med i link 'LM 2008'

Sist oppdatert 12.08.2007, kl. 09:48

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media