Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Dugnadsuke godt i gang!

På ukens første dag var det -til tross for kort tids varsel- allerede veldig bra oppmøte!

Flere oppgaver enn de planlagte ble gjennomført!
I morgen fortsetter arbeidene med montering av sikringsbolter til nye sikringsputene, og blir skøytebu-kontaineren som idag ble slipt og renset, grunnet. Turskøytene til mosjonister og skoleklasser ble montert, og høyskapet er på plass.

Takk så langt, og alle gleder seg til fortsettelse!

På tirsdag ble boltene til andre svingen montert (samt de gamle ble fjernet med vinkelsliper), og ble kontaineren grunnet. Utstyrslageret ble ryddet skikkelig, og likeså sekretariatet. Nye høytalere rengjort og et salonbord montert.En tilhenger med litt av hvert skal tømmes på Yggeseth.

Bra! Utrolig hva man får gjort når mange jobber sammen!

I morgen - onsdag - blir det blåmaling av kontaineren (utvendig), mens det startes med interiøret til skøytebu.

I mellomtiden har kommune startet å vanne banen, slik at såle mettes.

Kontaineren er nå blå med 2 strøk. Inngangsdørene til garderobe og treningsrom er også malt. På oppløpsside har vi nå fått 3 høyttalere i hver lysmast: med ny forsterker skal det nå bli god talelyd på banen! (neste vår monteres høyttalere på vekslingsside). MyLaps-ledningene ble montert, og premieskap og sekretariatet er nå helt ryddet!

Det gjenstår nå å snekre ferdig bua inn i kontaineren, og henge opp rullegardiner på kjøkkenet. Til uka monteres sikringspuntene (antagelig torsdag 22.10) - løpere skal på onsdag 21.10 hjelpe til med å montere ringene som fester putene. Til uka blir også garderobene vasket.

Det er flott å se at vårt vell litt ambisiøse prosjekt med stordugnad har blitt så vellykket, og at så mange hadde mulighet til å ta tak!

Sist oppdatert 12.10.2015, kl. 23:52

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media