Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

World Cup Hamar - bli med på lørdag eller søndag heie på Ida! Jonas i Thialf

Kommende helg stiller Ida på World Cup 'hjemme' i Hamar.

Hun går 1500m på lørdag og 3000m på søndag. Lykke til Ida - vi heier på deg!

Følg med live på tribune i Vikingskipet! Barn under 16 år er gratis. Klubben har noen billetter som voksne (og barn over 16 år...) kan få gratis. Meldt interesse her.

Les mer her.

Ida starter på 1500m i siste par med siste indre mot amerikanske Heather Richardson. Ida viser på Twitter at hun sprudler av pågangsmot og optimisme foran løpet, etter en sykdomsperiode.
Etter 4 world cup hittil i år står Ida på 3.plass sammenlagt. Verken Iren Wüst eller Marrit Leenstra som står foran henne deltar denne gangen i Hamar.
Heia Ida! Heia Asker!

Med Tore Morten i speakerbua vil det bli god stemning i Skipet.

Det var spennende helt til siste par på damenes 1500m. Med en Heather Richardson som startet som en kanon, ble det tungt for Ida. Sykdommen som hadde rammet henne etter EM hemmer fortsatt. Hun endte på en for løpere av hennes kaliber noe skuffende 9.plass. Ida er nok selv mest skuffet - leit å være satt tilbake foran hjemmepublikum i Hamar. Men det blir nye muligheter!

På søndag starter Ida i 2.par på 3000m. Lykke til, og stå på!

Ida gjennomførte 3000m tappert, og hun vant parløpet. Hun kom seg gjennom distanse med tid som er omtrent tangering av årsbeste, og en 9.plass. Hun klarte med dette helgens hovedoppgave: kvalifisering for VM allround, og med dette sikre Norge plass og kvinnekvote.
Nå blir det fortsatt trening for å finne tilbake formen.

Ida ble i helgen også tatt ut for World Cup sprint neste helg i Heerenveen (hun er jo pt Norges raskeste kvinne, selv om vi ofte ser på henne som allrounder). Det blir fin gjennomføring for å forberede seg til stor fart, som skal til under VM allround i Calgary i mars.

Under WC ble det for første gang i Norge arrangert fellesstart. Løpere som deltok på andre distanser fikk lov å stille her for Norge (2 plasser pr nasjon).
--------------------------------

Jonas reiser på onsdag til Heerenveen (NL) for å delta på årets Viking Race.

Igjen representerer Asker-løpere på flere steder samtidig Norge på skøytebaner.

Lykke til!

Jonas har kommet frem i Heerenveen i Thialf. Dessverre skjedde det en uheldig rombytte som medførte at feil vertsfamilie i Nederland ble orientert om Jonas' allergi. Han reagerte sterk på maten han fikk servert der han bodde, og måtte tilbringe natten på sykehuset. Ikke den oppladningen han hadde forestilt seg. Han fikk 39,69 på 500m, og var så utmattet at han måtte trekke seg fra 3000m. Håper storformen kommer tilbake etter en god natt søvn. Det er som vanlig rekordrask is i Thialf.

Dessverre ble det på lørdag heller ingen løp for Jonas.
--------------------------------


Oda, Stine, Hedda, Halvor, Herman og Linnea stiller til start på Kongsbergsløpet.

Det var Litt vind og noe varierende is i Kongsberg, men alle de seks Asker-løperne leverte fine løp. Linnea og Oda vant sine klasser;) God stemning og et hyggelig løp.
--------------------------------

I Nederland gikk Anders testløp på Holland Cup - Gruno Bokaal i Groningen, hvor andre iSkate-medlemmer også gikk løp.
Han var fornøyd etter en stabil og jevn 5000m (kl.22 på kvelden!), mens 1500m dagen etter gikk ikke slik han ønsket. Men det er godt å komme litt i gang igjen.
Om 2 uker reiser han til Stavanger til Norges Cup6.Sist oppdatert 27.01.2015, kl. 22:13

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media