Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Samling Berlin: flotte forhold på Sportsforum

Tradisjonstro har flere Askerløpere samlet seg på høstsamling sammen med løpere fra Båstad IL. I år reiste laget til Berlin, for en 5 dagers samling, med mye istrening. Trenere er Per Thomas fra Båstad, og Siw fra Asker.

Fra Asker er med: Vebjørn, Runar, Jonas, Martinius, Emma, Marte og Oda. Fra Båstad er med: Karine, Andreas, Ole Henrik, Lars Marius og gjest Tobias.

Det er fint vær, slik at all oppvarming og barmarkstrening kan skje ute. Inne i hallen er det betydelig kaldere, slik at det er god og hard is.Det er mange skøyteløpere som har samlet seg her (herunder Norsk Skøyteakademiet med Einar), da Inzell og Stavanger ikke var åpen fra starten av høstferien. Vikingskipet åpner ikke før 21.oktober.
Det er for øvrig hyggelig å se at man i Berlin har fått til en ordentlig skøytekultur. Til tross for at det er nesten 24 varmegrader ute, er det mange mosjonister på isen på 250 m bane (som ligger innenfor 400m-bane hvor hurtigløpere trener), og i tillegg er det fullt innenfor ishockeyvant med uorganisert lek/dans og annet moro, mens musikken spiller. Det er kult å være på isen.


Sist oppdatert 01.10.2014, kl. 18:40

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media