Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Jubileumsfester - Asker Skøyteklubb 50 år! Verdig og veldig hyggelig feiring, samt aktiv samling

Skøyteklubbens jubileum ble feiret med stormiddag med 90 gjester på Thon Vettre Hotell.
Vi hadde blant oss Askers ordfører Lene Conradi, leder fra Asker Idrettsråd, ledere fra Aktiv sk og OSK, sponsorer og samarbeidspartnere, Æresmedlemmer, aktive, dagens medlemmer, styret og tidligere medlemmer.


Klubben fikk hilsener og skryt fra ordfører, ledere, og per storskjerm fra Rune Gerhardsen president i Skøyteforbundet, Anders som er i Groningen, Ida som er i Heerenveen, og kortbanegjengen med Einar, Martinius, Gisle, Marlon, Mats og Betty som var i Malmø på ScandinaviaCup.


Det ble servert 3 retters middag. Etter middagen holdt Pieter Paul tale om klubbens felleskap og klubbmiljø, som gjennom tidene har ført til mange høydepunkter, både sportslig, men også utviklingsmessig. Disse førte til gjennomføring av mange viktige prosjekter: anlegg av Risengabane, bygging av klubbhus, anlegg av kunstis, bygging av trappa i Myrabakken osv. Alle prosjekter bygget på dugnad finansiert med kommunale/statlig midler.

I alle år har kameratskap og lagfølelse blitt prioritert, og det har styrket klubben, og gjort fellesskapet robust.

Erik Gunnerød fikk blomster da det ble memorert at han har gått løp for Asker Skøyteklubb i hver eneste en av de 50 årene.Det ble vist film med oppsummering sesongen 2013/14 som Øyvind lagde, og film som Arnfinn lagde da 125 km (Asker til nesten Hamar) kjølerør på dugnad ble lagt i asfalten for å få kunstis.


Arnfinn har skrevet historie om Asker Skøyteklubb 1964-2014. Historien er supplert med bilder og noe statistikk, og ble til en liten bok om klubben. Boka ble av Arnfinn høytidelig gitt til ordfører Lene Conradi. Deretter fikk alle tidstedeværende æresmedlemmer overrakt boka.

Etter mange år innsats for klubben både som løper, som leder og som trener, senere hovedtrener fikk Ståle Njåtun tildelt klubbens æresmedlemskap for den fremragende måte han bidrar til klubben, og representerer klubben uttad.

Pieter Paul ble overrasket av resten av styret da også han ble tildelt klubbens æresmedlemskap.Etter festen var jubileumskomite med Siw, Unni, Arnfinn og Pieter Paul meget fornøyd at klubbens positivitet og engasjement også kjennetegnet kvelden med alle de hyggelige og feststemte gjester.Dagen etter i flott høstvær samlet mange aktive seg på Risenga med familie. Tine Køpke hadde med hjelp av Gard laget et program hvor alle -inndelt i 5 lag- kunne bryne seg på. Det ble ulike stafetter (herunder baklengs løping, og løping med bind for øyene), søl med vann, fotballtriksing, armheng, og det hele ble avsluttet med trappeløp i XL-trimtrappa.


Kirsti og Unni hadde laget flott lunsj til de over 50 deltakere.Dagen ble avsluttet med god marsipankake.

Sist oppdatert 21.09.2014, kl. 18:38

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media