NC-finale Vikingskipet: Mattis setter nye klubbrekorder. Henrik og Tine vant sine klasser sammenlagt

Som junior C løper var Mattis Bergh gjest på Norges Cup finale. Han var ikke snauere enn at han slettet Henrik Christiansens 9 år gamle klubbrekorder på 500 og 1500 m, gutter 14 år.
Hvor Henrik hadde hhv 41.00 og 2.05.82 som beste tid, flyttet en sterk Mattis sine grenser til 40,96 og 2.04.93.
Det er morsomt å følge hva som skjer når Mattis kommer til Nederland i neste helg, hvor han sammen med Ida avslutter sesongen ved deltakelse på VikingRace.
Henrik Hvesser, Jon Petter Bjerkreim Furnée, Einar Døving Agdestein, Lene Hansen, Tine Køpke og Henrik Christiansen deltok også i helgens begivenhet. De yngste løpere flyttet sine egne grenser med flere perser. Både Tine og Henrik vant i seniorklassene. For resultater se her

På Glava-Sprinten i Båstad vant Gard Njåtun Krøyer sin klasse 13 år og Runar Njåtun Krøyer sin klasse 11 år. Anders Bjerkreim Furnée fikk 2.plass sammenlagt i sin klasse 12 år.

Sist oppdatert 13.04.2007, kl. 14:04