Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Anders med i internasjonalt development team til iSkate i Nederland

I begynnelse av mai flyttet Anders (20) til Groningen i Nederland for å delta i nyopprettet internasjonalt Development team til iSkate, systemet knyttet til det kjente Beslist.nl-teamet.

I teamet deltar også August Haugen (23) fra Sandefjord sk og NM jr mester Magnus Myren Kristensen (18) fra Arendal sk, og chinesere Fan Yang og Jongjiang Sun og Cooper Hunter fra Canada. Teamet har også 4 kvinnelige skøyteløpere chinesere Xin Zhao, Qishi Li, samt nederlandske Reina Anema en Julia Berentschot.

Anders som i fjor i team Sørmarka allerede ble kjent med Nederlandske treningsmetoder gjennom Ingrid Paul, er hittil veldig fornøyd med opplegget: Det er bra og gjennomført systematikk, og utmerket og relevant individuell programmering og oppfølging. 'Det er kult å trene sammen med de andre i teamet, og med de øvrige lag som er del av iSkate-systemet.' Samtidig er det mye av det samme: rulleskøyter, fartslek, sykling, styrke og restitusjon.

Les mer på Schaatsen.nl, hvor det fremkommer om lagets satsing på de lengre distanser, samt treningsopplegg tvers på lagene.

Sist oppdatert 03.06.2014, kl. 09:10

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media