Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Mattis, Ida og Runar gode plasseringer på Vikingløp i Tønsberg


I helgen har ungdomsløpere i Asker Skøyteklubb konkurrert i Tønsberg. Tønsberg Turn arrangerer Vikingløpet, det tradisjonelle uttaksstevne for et internasjonalt gutte/jentestevne (12-16 år) i Heerenveen i Nederland kalt Viking Race som gjennomføres 9+10 mars.
Det var vind og mye fukt i luften og noe varierte forhold på Tønsberg skøytebane. Andre dagen var det litt snø i luften, men det ble fint vær i slutten av dagen med brukbare isforhold.

På første dag VikingLøp i Tønsberg imponerte Mattis Bergh (G14) stor med to 2.plasser på både 500 og 1000 m kort bak Andreas Minge fra Bårstad. Ida Njåtun (J15) fikk en 3.plass på 500 m. og tok revansj med gull på 1000 m.
I gutter 11 år fikk Runar to sølv-premier.
Både Heidi Ruistuen, Merethe Tvedt og Vebjørn Krøyer (første gang i G10!) perset.

På søndagen var størst spenning knyttet til Ida og Mattis om de kunne forsvare sine kvalifiseringsplassene. Spenningen ble ikke mindre da begge hadde relativt svake 500 m. Med en god 1500 m mot Nederlandske Marjan Smid (som slo henne på 500 m) fikk Ida overlegen seier sammenlagt.
Med en suveren 1500 m sikret Mattis den utsatte 2.plass foran Espen Tveit fra Herkules (Skien) og Åmund Færø fra Fana (Bergen).
Denne dagen var forøvrig igjen Heidi og Merethe i god slag hhv på sin 1000 m og 500 m. Runar forsvarte sine 2.plasser og Gard, Dag-Erik, Einar og Jon Petter kom sterkere tilbake enn dagen før. Spesielt klubboppgjør mellom Einar Døving Agdestein og Jon Petter Bjerkreim Furnée som endte i en seier med 0,07 sec. på 1500 m. for sistnevnte var nervepirrende også takket en god speakertjeneste fra arrangør.Så fort resultatlister er mottatt kan vi supplere med tider på alle.Sist oppdatert 13.04.2007, kl. 14:03

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media