Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Harald Nik. Johansen fikk tildelt Kongens Fortjenestemedalje

Under høytidelig feiring i Hasselbakken - Frivillighetens Hus overrakte Askers ordfører Lene Conradi Kongens Fortjenestemedalje til mangeårig leder i klubben Harald Nik Johansen.

På vegne av klubben var Ståle og Pieter Paul invitert til høytideligheten. Som medlem av Arbeidersparti var også Hilde Eikenes Løchting -mor til Tobias- tilstede.

I overrekkelsestale memorerte Lene Conradi Haralds mange verv, herunder innsats for skøyteklubben. Også Harald brukte i det han kalte 'forsvarstale' mange ord knyttet til tiden i skøyteklubben, og sammen mimret de om tider som 16.32.1 og 15.46.6.

Pieter Paul talte på vegne av klubben med følgende ord:
Kjære Harald
Som leder i Asker Skøyteklubb er det en ære å rette noen få ord til deg.
Vi er stolte om den du er og står for, og at du allerede i årevis er Æresmedlem i Asker Skøyteklubb
Du har gjort stor innsats i klubben og særlig for etablering av skøytebane på Risenga. Mye av det er allerede nevnt i taler til deg i dag.
Mange barneskolebarn vil kjenne igjen din klare røst som speaker for det tradisjonelle skolemesterskap som i år ble arrangert for 20.gang.
I din forsvarstale memorerte du litt hederstall for helter på skøytebane. I en ny tid tar vi med den nye generasjonen med tallet 13.30.55, som er Koss' 10000 m tid fra OL i Lillehammer. Som du hører tar vi med hundredeler nå. Og vi vil sikkert få flere hederstider, kanskje med et OL i 2022 i nærheten.
Klubben viderefører dine positive holdninger og din gode kontakt med kommunens representanter både i politikken og den daglige driften.
I disse dagene er vi som klubb -som i år vil feire sitt 50årig jubileum- igjen i gang med å arrangere et Norges Mesterskap på Risenga. Denne gangen Allround til seniorer: skøytesportens gjeveste arrangement, som aldri før var i Asker.
Vi inviterer ikke Kongen denne gangen, vi kjenner til utfordringer rundt sikkerhet på en utendørs bane. Men med din fortjeneste medaljen fra Kongen er det en stor ære hvis også du som æresmedlem vil være vår gjest og heie frem Norges fremste skøyteløpere. Med antagelig 5 av 40 deltagere fra Asker er det ikke usannsynlig at Norges mester vil komme fra Asker.
Harald vi gratulerer deg så mye med medaljen og takker deg igjen for årelang innsats for klubben, og for andre. Gratulerer!


Sist oppdatert 14.10.2013, kl. 19:16

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media