Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Langtur i nydelig høstvær til Skaugumåsen - installering MyLaps runderegistrering - info dugnad

I flott sommerlig høstvær ble det langtur for løperne til Skaugumåsen. Det var enighet om at utsikten er enda mer storslått enn på Kolsås (noe det fine været sikkert bidro til!).

Neste uke er det langtur i Kjøsterudjuvet (Drammen): minst like spektakulært. Turen er på søndag, fordi det denne gangen ikke er is i Askerhallen (gjelder søndag 13.9).

Det er stor aktivitet i høsthalvåret og et flott treningstilbud til alle! Også pizzakveld etter trening sist torsdag falt i smak.

myLaps - runderegistrering
Som vedtatt på årsmøte har klubben kjøpt inn runderegistreringssystem fra myLaps. Systemet er først og fremst ment for å tilby mosjonister og langløpere mulighet til å se på antall runder og rundetider etter trening, da disse vises på nett. Klubben ønsker aktivt å bidra til at flest mulig går på skøyter - og voksne som rekrutteres tar gjerne med barn som da kan delta i skøyteskole.
I forbindelse med etableringen blir det også fast nettilkobling på klubbhuset, som under for eksempel NM allround kan benyttes for live-streaming av Mesterskapet.
Systemet kan senere også utvides med moduler som kobles til startpistol og målgang, slik at den da kan benyttes for fellesstart (og lagtempo).
For mer info om myLaps se her
Registreringen skjer med hjelp av transpondere som kan leies av klubben (medlemmer og ikke medlemmer!), og systemet skal være i drift fra 1.november. Interesse/reservering: sendt mail

Asker Markedsdag
På lørdag 21.september får Asker Skøyteklubb en stand på markedsdagen hvor vi med film og bilde informerer om treninger og aktivitet i klubben. Vi skal også vise ulike skøytetyper inkl. rulleskøyter og kortbaneskøyter, og hvor man får tak i disse.

dugnad
På søndag 22.september er det dugnad på Risenga mens ungene trener (blant annet i Asker hallen 11.30). Mer info om oppgaver Svein-Erik

NM allround
Som kjent arrangeres NM allround i Asker på 28+29 desember. Det blir et stort men kompakt publikumsarrangement, hvor landets beste løpere stiller!
Vi trenger mannskap for mange ulike oppgaver.
Si ifra om du kan snarest mulig til arrangør Øyvind
For oversikt over andre arrangement på Risenga: se meny 'arrangement' øverst.

Sist oppdatert 07.09.2013, kl. 13:36

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media