Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Treningsgrupper i høstsesong + lisenser + ankelbeskyttere

Da er høstsesong godt i gang.

Det er treninger på barmark ved klubbhuset, langturer, og istreninger i Askerhallen og Holmenhallen for hurtigløp og shorttrack.

Se for dagene og høstprogram: Meny - treninger (til høyre), og trykk deretter videre til flikk 'treningsprogram'

lisens - obs! ny ordning
NSF lisenser skal utløses fra 1.9.2013. Løpere kan ikke påmelde seg for løp når lisens ikke er utløst. Dette må således ordnes i tide! Lisens inkluderer idrettsforsikring.
Nytt av året: NSF vil selv sende ut mail til løpere med kontonummer og KID som hver enkelt skal betale. Løper må via minIdrett selv angi klasse, og dermed få avklart beløp.
Klubbens lisensansvarlig vil i løpet av høsten utløse lisenser for barn og ungdom, samt juniorer og seniorer, hvor NSF mangler epost, og for de som ikke klarte å logge inn på minIdrett for å oppgi klasse (ta gjerne kontakt for veiledning!). Kostnad for lisens videreberegnes til medlemmene. Veteraner som ikke får lisens epost direkte fra NSF bes å gi særskilt beskjed til lisensansvarlig da klubben ikke utløser lisens for veteraner 'automatisk' (klubben utløser og betaler selvsagt lisens for trenere).
For mer info se: her
Dersom dere er i tvil: sendt kopi av mottatt epost fra NSF til klubbens lisensansvarlig.

ankelbeskyttere: sterk anbefaling
Styret har vedtatt at det 'anbefales sterk at alle løpere med lave skøytesko bruker ankelbeskyttere på trening og i konkurranser'. Ankelbeskyttere er avgjørende for å unngå stygge skader ved fall av andre løpere eller når en selv faller. Våre eliteløpere har bekreftet at de ikke hemmes på noe vis av beskyttere for å gå bra og fort på skøyter:).

For å stimulere til anskaffelse og bruk har klubben kjøpt inn ankelbeskyttere ved Skøytebutikken. Disse koster kr 250, men medlemmer får disse fra klubben for kr 125 (ved bestilling før 1.desember 13). Størrelser: small, medium, large.
Sendt bestilling til lisensansvarlig.

Sist oppdatert 30.08.2013, kl. 18:22

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media