Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Sommeraktiviteter: forberedelser til NM, Høydetrening, Inzell + Jenteløft, påmelding sommeris

Mens sommeren forhåpentligvis setter inn for fullt, har Oda, Christine, Emma, Marte, Hedvig og Ingvild reist til Østre Bolærne for sommerleir med Jenteløftet. 65 jenter møtes for å trene sammen, i sosial sammenheng.

Ida har reist med forbundets Elitelaget og trener i Font Romeu i Pyreneene. Stemningen og treningsinnsats er bra.
Les nyhetsbrev.
I Budstikka's serie Unge Lovende Idrettsutøvere På vei til Sochi 2014 ble Ida intervjuet. Les intervjuet nyhetsbrev. Se intervjuet på video.


foto: Budstikka
I mellomtiden forberedes NM-allround som skal gjennomføres 28 og 29 desember 2013 i Asker. Holdt av datoene!
Komiteer opprettes (teknisk, media, sponsoring og bevertning), og funksjonærlister skal sendes tidlig.
Selv om Romjula er litt spesielt i forhold til det vi er vant til som arrangør, kan nettopp tidspunktet bidra til at det blir en ordentlig og verdig fest for deltakere, publikum, og klubben!

Alex har montert nye høytalere høyt i lysmastene slik at vi fra neste vinter kan ha separat speaker- og musikk-anlegg på banen (speaker også inne i garderobene + klubblokale).

flere reisebrev fra Inzell
Anders, Runar, Vebjørn og Siw er sammen med Båstads Per Thomas, Andreas, Lars Marius, Ole Henrik og Therese i Inzell for en 2 ukers samling. Thea fra Fana og Marius fra Aktiv er også med.

Hei! Et lite reisebrev fra Inzell:)
Vi har fått sommeren hit nå.

Akkurat passe varmt til å oppleve vinter inne og sommer ute. Og akkurat passe varmt til trening utendørs. Mye soling et par dager, så alle har gått farge - i ulike nyanser av rødt og brunt;) Bor fint og alle bidrar med matlaging, rydding og oppvask. Sykkeltur ene har gått bra også, etter et fall en av de første dagene som heldigvis gikk bra. Dagen i dag startet med styrketrening, og så blir det en lett økt på is med fokus på teknikk i kveld.Vi får litt ugunstige treningstider framover. Så det blir grytidlig opp eller sykkeløkten til langt på kveld. Ikke helt bestemt ennå hvordan vi gjør det. Heldigvis er vi tilpasningsdyktige!:) Treningen går veldig bra for alle! Litt sykdom i Båstadleiren, men ikke noe langvarig heldigvis. Per Thomas har gitt hver og en arbeidsoppgaver ut fra videoanalyse, som vi skal gjenta i kveld.

Løperne trener, lager mat/spiser, soler seg, spiller bordtennis, svømmer i bassenget, besøker is baren og følger med på Tour'en. God stemning, og dagene går fort!:)

Hilsen Siw og gjengenNytt reisebrev fra Inzell

Hei!

Askers største gutter er for tiden på treningssamling i Inzell, sammen med Tynsets store sønn og båstingene. Her har vi vært siden 26. juni og skal være her så lenge at vi rekker en tidlig morgenøkt på mandag 8. juli.
I Inzell er vi i hovedsak for å gå på skøyter, men siden isen ikke var klar før 29. juni startet vi treningssamlingen med 3 dager barmark og rolige (men lange) sykkelturer i flotte omgivelser i de tysk-østerikske alper.
Hittil har vi gjennomført 5 isøkter. Vi brukte de første dagene på is til å vende oss til skøytene og øktene har dermed bestått av rolige runder og terskel drag. I tillegg har vi gått en teknisk økt med filming (der Siw var kameramann) med terping på små detaljer.
Mot slutten av samlingen skal vi sette litt mer fart!
Idag hadde vi en 16 mils sykkeltur der vi, til Olebayernmunchens ekstase, var innom Bastian Sweinsteigers hjemby! (for de som ikke vet hvem han er så er han verdens beste midtbanespiller, hilsen Ole b).
Utenom treningen, har de siste dagene gått til mye soling (mye på grunn av at vi hadde 15 grader og regn den første uka) og det ser ut som at vi får mer finvær fremover.

Vi snakkes.

Hilsen Vebjørn, Runar, Ole og Anders + båstad.


For flere bilder se: bildegalleri

påmelding sommeris
Vi minner om påmelding for samlingshelg 3+4 august i Hamar, samt sommerløpet den 10.august - absolutt påmeldingsfrist 4 juli!

Sist oppdatert 27.06.2013, kl. 12:19

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media