Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Trappeløp opp Myrabakken: 45 deltakere i strålende vær

Tradisjonstro har Asker Skøyteklubb i samarbeid med Stiftelse Nedre Bleiker Barnehus arrangert trappeløp på siste torsdag før skoleferien.

45 deltakere fra ulike klubber og miljøer møtte opp, og deltok med stor engasjement til glede for publikum. Således utvikler trappeløpet seg til et ordentlig bredde-arrangement! Neste gang blir også Asker Cykleklubb med, men de hadde Styrkeprøven i helgen slik at passet ikke denne gangen.

Bakkerekord på 15,75 ble stående, men Vandrepokal for beste tid i alle klasser ble tildelt Vegard H Gundersen fra Asker Skiklubb. Han fikk 15,91, etter i første forsøk å komme på 15,94. Begge forsøk var med noe 'snubling' underveis, så det er ingen tvil om at rekorden lever farlig....
Når Asker Skiklubb neste år forsvarer pokalen skal de ikke være trygge.

SNBB stilte med kringler og drikke, og i det strålende været ble det hyggelig aktivitet med både musikk og speakertjeneste, og selvsagt ivrig sandvolleyballspilling i bakgrunn. SNBB støtter nærmiljøet med ulike tiltak og formål til alles beste.

Yngste deltaker var 4 år (han stilte for 3.år på rad). Klasse 3 (elite) var største klasse.
For resultatliste se: her


Noen av Asker Skøyteklubbs eliteløpere hadde denne gangen fått instruks til å gå opp jevnt og rolig - i forbindelse med tester og hard treningssamling til uka. Det var meget sporty at disse stilte opp (noen på vanlige espadrilles - sommersko), og viser at de støtter opp under nærmiljøtiltak!

Etter trappeløpet fikk vi oppvisning og instruks i Tufteparken ved Fredrik. Tufteparken er landets første i sin sort. Med fokus på øvelser for 'core'-muskulatur var dette inspirerende for alle tilskuere. Tufteparken.no skal om kort tid vise instruks på nett, og de planlegger å ha flere Tufteparker i Asker, og mange flere i landet.

Sist oppdatert 20.06.2013, kl. 22:51

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media