Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Skøyteting i Asker - åpningstale av ordfører og oppvisningskamp for rollerderby i Leikvollhallen

Asker og Akershus er vertskap for Tinget for Norges Skøyteforbund.
Tinget gjennomføres på Vettre Hotell.

I åpningstale hilste ordfører Lene Conradi til skøytefolka, og redegjorde for Askers engasjement i OL-prosessen: som vert for OL-øvelse vil isanlegget som kommune har planlagt å bygge kunne bli et mye større anlegg til glede for de sterke isidretter i mulighetenes kommune. Hun roste Askers isklubber og forbundet i sitt engasjement.
President Vibecke repliserte at man fortsatt støtter Askers tilstrebelser for å få flere isflater under tak, selv om Oslo bystyret nå har vedtatt at Telenor Arena er inn og Askers arena er utenfor forslaget.

I hilsningstale memorerte kretsens leder Sara Hemmer om Asker Skøyteklubb sine meritter, med særlig mange medaljer for kvinner, og et 50-årsjubileum i februar 2014.

Som teknisk arrangør la klubben til rette for en oppvisningskamp for forbundets nye skøytegren rollerderby. Oslo mot Trondheim. Det var en artig kamp full med action for både løpere og dommere.
Storskjerm-leverandør To-be-more stilte med kamera og bilde, og både film og resultater ble streamet, og fulgt av mange som be orientert om dette via sosiale media.
se streamingfilm her.
Streaming og skjermbilde var samtidig test for NM allround som arrangeres i Asker i romjula 28&29 desember 13.


se referat på NSFs nye webside herDet var ellers friske og konstruktive debatter rundt ulike innsendte forslag. Det blir fellesstart på NM-enkeldistanser, og flere delagere på siste distanse under junior NM. Regioner og kretsinndeling skal vurderes, og funksjonshemmede får selvfølgelig delta på Norges Cup. TKH vil arbeide for at ISU skal innføre tidsstraff heller enn disk for såkalte 'mindre' forteelser som krysse linje, osv. TKH har også bekreftet at regler håndteres lempelig for de yngste klasser, men fra LMnivå blir disse håndhevet. TKH vil også fremme forslag for mer avansert og spennende grafikk for hurtigløp i tv-sendinger. Det skal jobbes med en cup modell for nasjonale gutte/jenteløp (kretser konkurrerer) for å stimulere deltakelse, også på utendørsbaner. Seremonier under Mesterskap blir justert, slik at utrop av Mestere blir mer hensiktsmessig og verdig.


I strategiarbeider er det gjennom gruppearbeider gitt mye rom for innspill og deltakelse fra alle delegater. Det var bred enighet om at dette er en mye mer positiv arbeidsform enn millimeterpresisjon rundt lovforslag og spesielle bestemmelser. Resultater av gruppearbeider (visjon/verdier/organisasjon/arrangementer/bredde/rekruttering/sportslig satsing osv) gjøres tilgjengelig på forbundets nettsider om kort tid. Det vies mye oppmerksomhet på nye media, og nye rekrutteringsformer gjennom action og foreldrekurs.


Tinget ble avsluttet med valg av nytt styret: ny president ble Rune Gerhardsen, og visepresident ble Torbjørn Digernes. Bredderepresentant i styret er Håvard Lauvalien fra Drammen sk.

Avtroppende president Vibecke Sørensen ble takket for god innsats, og stor engasjement.Klubbens delegater var Siw, Øyvind, Ståle og Pieter Paul.

Hotellet var pyntet med plakater for NM allround 28+29 desember i Asker.

Sist oppdatert 09.06.2013, kl. 21:01

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media