Aller siste indre på Risenga: stor sukses for arrangør, deltakere og publikum!

En strålende vinterkveld den 14.mars kunne ungdommene til junior C som arrangør innby foreldre til skøyteløp.
Forberedelsene har foregått særlig med komite-arbeider etter treninger.

Stevnet var på forhånd annonsert med plakat og logo, påmelding gikk som vanlig pr epost, men det var også mulig å melde seg på ved start.

Hele 26 deltakere ble påmeldt. Benken og startere hadde det travelt, og ikke minst tidtakere. Grunnet interne diskusjoner blant tidtakere (hvor mange sekunder skal man velge når siste løper kommer noen decimeter bak første løper i mål?) fikk speakere ikke alltid kommunisert tider, men det meste ble registrert. Sekundanter som stilte med smil og elektronisk sekunderingstavle oppmuntret alle løpere, uansett stil, bekledning og fart.

Etter innledende 100m, stod 500m på program. Arrangøren var ikke spesielt nøye med dette med reglementære 30 minutter for løpere mellom løpene.
De fleste par ble det tatt tid av, selv om funksjonærer av og til forsvant for å varme seg.

Til slutt ble det også rett til start for fellesstart på 1000m. For de fleste gikk den på toogenhalvrunde, men for noen som ikke tok tellingen var det en runde mer. Hvem som vant er således noe uklar.

Arrangøren skjærte modig gjennom og i kafe etter løpene ble de antatte første 3 i hver klasse hedret, og alle deltakere fikk både diplom og deltakerpremie.

Og så hadde ungene stekt mange vafler også!

Arrangør og deltakere takker alle funksjonærer og deltakere!