Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Ida tatt ut for WC i Erfurt! Sandefjordløp i helgen: 21 deltakere, 6 klubbrekorder og mange perser!

Ida reiser til Erfurt for World Cup i helgen som kommer. Det norske laget består av 11 løpere, og alle distanser er inkludert i helgen.

les hele uttaket her.

For resultatservice se her.
For NSF World Cup-side se her.

På lørdagen går hun i et av de siste par 1500m mot russiske Lobosheva.
Hun stilte forøvrig sporty opp da NRK trengte bistand: På fredagen var hun ekspert-kommentator for NRK ved siden av Ove Eriksen.

Uka deretter er det World Cup finale i Heerenveen, før hun reiser videre til Sochi for VM enkeldistanser.

Ida hadde en bra åpning på hennes 1500m (26.45), men sluttiden hennes skuffet kanskje litt: 2.00.37 - 15.plass. Det er imidlertid neste helg med World Cup finale, og ikke minst VM-enkeldistanser det gjelder. Ida har sikkert etter VM i Hamar hatt en del treningsøkter, og sikter formen inn mot andre stevner og mesterskap.

For sesongen fikk Ida sammenlagt 10.plass i World Cup hvor mer enn 70 deltok.

På søndagens lagtempo fikk det norske laget med Ida, Mari og Hege en 7.plass, og kvalifiserte segvfor deltagelse på VM-enkeldistanser om 3 uker i OL-byen Sochi.

-----------------------------------------------

Kommende helg starter hele 21 løpere fra Asker på Sandefjordløpet i Vikingskipet!

På lørdagkveld har vi fellesmiddag, og snakker om planer for vår og sommer. Kl.18.30.

Det går bra i Skipet. Arrangøren har igjen ordnet kjempeforhold. Mange perser (som inkluderer milepæler), og mange blie fjes fra løpere (, trenere og foreldre).

Oda (2), Jonas (2) og Runar satte flotte klubbrekorder!

For resultatservice se: her.

Også for løperne i rekrutt og 10-års klassen, Halvor, Sigurd, Tobias, Elias, Herman, Marlon, Christine, Ingvild og Oda, ble sesongens siste innendørsløp i Vikingskipet gjennomført med stor suksess.

Det ble gått 100m, 400m og 500m. For de minste ble noen av disse distansene en debut som skapte litt ekstra nerver før start, men dette ble mestret på en særdeles god måte. Som vanlig ble det flere personlige rekorder og skøytegleden var stor, både på og utenfor isen.

I tillegg til prestasjonene på isen ble det også lek og sosiale sammenkomster på helgens samling, både for små og store. For utøverne ble dette en hyggelig opplevelse som frister til gjentakelse, og som gir god inspirasjon for neste års sesong.

Også for de som gikk i 11 år, 12 år, junior C og junior A ble det et skred av personlige rekorder. Tilsammen 24 nye perser fordelt på 11 løpere. Filip (G11) perset med hele 47 sekunder på sin 1000m. Blir nok vanskelig å forbedre seg like mye neste gang. Tim (G11) pyntet også på sine perser på 500m og 1000m. For jentene i samme årsklasse (J11) ble det sterke nye rekorder på både Marte og Hedvig. Hans Olav (G12) fikk etterlengtet ny pers på sin 500 meter søndag og det gir nok god motivasjon til treningen frem mot ny sesong.

For 13-15 åringene i junior C ble det også mange sterke resultater selvom det ikke ble pers i alle løpene. Flere hadde nylig vært i Vikingskipet og gått gode løp i Landsmesterskapet. Jonas satte klubbrekorder i G13 både på 500m og 1500m, det samme gjorde Runar i G17 med en sterk 1500m på 1.54.22. Emma debuterte på 3000m og var første jente i i klubben som har gått denne distansen som 13 åring. Dermed klubbrekord gratis! Martinius og Jesper satte også personlige rekorder og Simon gikk 3 sterke løp rett bak sine gode tider fra Landsmesterskapet.

Dette var sesongens siste stevne i Vikingskipet. Neste gang vi besøker Skipets glatte is blir under sommerisen i august.


-----------------------------------------------

Einar, Henrik og Anders reiser sammen med Ole fra Tynset til Calgary for sesongavslutning.

Sist oppdatert 02.03.2013, kl. 16:04

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media