Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Kick off kveld på Risenga

Tirsdag 9.oktober var det samling på klubbhuset. Det var første gang det ble arrangert en kick-off kveld. Mange løpere, foreldre, trenere og andre interesserte medlemmer kom til Risenga.


Seansen ble innledet med en bildekavalkade med kul musikk som Øyvind had samlet. Bildene viser det som klubben står for: bredde, topp, engasjement, ekte, modig, ansvarlig, sosialt, aktiv, fornyende, profesjonell og allsidig.

Øyvind orienterte videre over planlagte arrangement hvor løperne deltar, og funksjonærer stiller. Listene legges ut om kort tid.

Ståle og Karen fulgte opp med treningsfilosofi, og treningsopplegg. Disse dagene oppdateres webside med treningsgruppene, og anbefalte stevner.

Kveldens høydepunkt var et innlegg fra Ida som presenterte powerpoint om hennes skøytekarriere hittil, og hennes mål: Sochi2014. Det ble selvsagt mange spørsmål fra løperne, og Ida svarte ivrig og fortalte om at det i tidligere år selvsagt var plass til mange andre aktiviteter som fotball, korps, tverrfløyte osv. Også nevnte hun hvor viktig det er å trene med venner, og få treningsgruppe som vennegruppe. Slik hadde hun det i klubben, og slik har hun det på landslaget.

Kick-off ble avsluttet av Pieter Paul med en oppdatering om planene for flerisidrettshall på Risenga, og status så langt i forhold til OsLo2022 og Asker.

På kort sikt er treningene imidlertid på utendørsbane:), og isen skal legges til uka (1.11) - putene er allerede satt opp av en dugnadsgjeng! Takk!

Sist oppdatert 19.10.2012, kl. 16:31

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media