Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Juniorer arrangerer Klubbløp for de voksne - isen friskmeldes for sesongens siste løp

Torsdag 15.3 (fra kl.19.00) er det på nytt tid til en premiere: juniorene 12-13 år arrangerer skøyteløp for de voksne. 'de voksne gjør jo dette for oss hele tiden, nå er det på tide å bytte rollene' sier Simon Hilde (12 år), som gleder seg til å se ledere stille i trikot på Risenga.

Rollene starter, speaker, tidtakere, dommere er fordelt. Juniorene får god hjelp av de yngre løpere for ulike roller som kreves til et skøyteløp.

Startliste er lagt ut her. Her er det mange åpne par hvor flere voksne kan stille:)

Funksjonærer stiller fra kl.17.45 i forbindelse med forberedelser.

voksenløpet ble vellykket
Mange voksne stilte til start, og fikk gå en nesten 500m (ytre bane var det vråk i isen, slik at vi gikk indre + oppvarmingsbanen). Det var mange startere og ivrige speakere. Fotografen knipset i vei, og overdommer holdt oversikt.Tidtagere holdt ikke alltid styr på tidene, og banemannskap hadde laget en litt vel knapp indre bane i første sving. Men alle kom seg helskinnet gjennom løpet, til stor glede av publikum, arrangerende ungdommene 7-12 år og ikke minst løperne selv!Etter løpet ble det høytidelig premieutdeling, hvor de første fem løpere fikk plassering, mens de øvrige løpere (som opplagt er rekrutter) kun fikk sin tid (i alle fall de fleste).

Funksjonærstaben var enig i at stevne gjerne kunne gjentas, og at man gjennom evaluering kunne finne forbedringsmuligheter. Ypperlig lederutvikling!

For resultatliste se her.Dette er sesongens siste løp: pga mildværet blir anlegget slått av på søndagkveld 18.3.
det er faktisk nærmest en mirakel at det fortsatt er is på Risenga. Det var 17 varmegrader på tirsdag med mye vind.

Sist oppdatert 17.03.2012, kl. 19:18

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media