Rekordskred på Hamarlekene!

Klubben stilte med mange deltakere: 19 løpere fra rekrutter til juniorer. Også de fleste av de eldste ungdommene valgte å stille opp i Hamar, og gjorde sine saker meget bra blant de 335 påmeldte deltakere fra hele Norge. Det var lynrask is, og følgelig meget god stemning i Vikingskipet :)

På lørdagkveld var det pizza og bowling for løperne.

Rekrutter og 10-åringer fikk skikkelige perser. Disse ble med flere sekunder redusert for Elias, Hedvig, Marte, Oda, Tim og Marlon. Også lagkameratene i 12-års klasse kunne juble. Morten, Simon, Jonas, Jesper og Håkon slo skikkelig til, og Håkon kvalifiserte seg for LM i Harstad. Emma fikk en fin 3.plass i hennes klasse jenter 12år. I gutter junC perset Martinius med flere sekunder, og første gang under 50 (47.55), og Vebjørn endte på en fin 3.plass.

Einar vant hans klasse senior 500+500+1000 (sterke 38.11PB, 38.08PB og 1.13.79PB), men også Henrik vant hans klasse senior 500+500+3000 (38.12PB, 38.30 og 4.00.24PB). Heidi vant hennes klasse junA 500+500+3000. Merethe fikk en fin 5.plass med en pers på 500 m 42.81, og forøvrig tider like bak persen. Gard perset både på 500 m og 3000 m.

Det ble er flott helg som ga alle løpere og trenere et kjempeløft!

For resultater se her.

Kommende torsdag etter trening er det utdeling av milepelsdiplomer på klubbhus - det blir mange diplomer og ditto kaker!

vi håper at flest mulig av klubbens medlemmer, familie og venner blir med bussen med til Hamar for World Cup - 11+12 februar - se nedenfor

Sist oppdatert 15.01.2012, kl. 20:08