Odalsskøyta - kaldt i hallen, men mange fine prestasjoner og god lagdeltakelse

10 desember var dagen for det tradisjonelle løpet som heter Odalsskøyta. Rekordmange hadde meldt seg på: Askers 17 påmeldte løpere var et stort lag blant de 275 deltagere.

Marlon, Marte og Hedvig (alle 10 år) kom alle for første gang under 50 sek på 400 m. Marlon og Hedvig fikk faktisk også pers på 500 m. Også Lyder (pers på 500m) og Hans Olav (G11) kom godt i gang på sine løp. Tim var uheldig å falle på begge sine løp 400 m og 500 m, men hadde full innsats og gjorde mye bra.

Jonas (G12) perset på både 500 m og 1000 m og endte på en fin 5.plass sammenlagt. Morten fikk 10.plass (pers på 1000 m) og Simon 15.plass (Simon gikk et rekordløp på 500 m, bortsett fra en pitstopp (fall) i første sving - 1.02.92 mF; på 1000 m perset han med hele 15 sekunder). Emma (J12) vant hennes klasse med sesongbeste på 500 m og pers på 1000 m.
Også Martinius (G junC) fikk pers på begge distansene (500 m og 1000 m).

Runar, Anders og Gard fikk (alle med mye trening i beina) sesongbeste på 1500 m. Sammenlagt fikk Runar en fin 3.plass (junB), og Gard og Anders hhv 4. og 5.plass (junA).

Lagleder Tore Morten hadde ordnet bananer og sjokadrink til alle løpere, og laget som var samlet meste av tiden heiet på alle våre løpere. Med trenere som ordnet seg i mellom hvem som sekunderte var alt helt topp. Men temperatur i hallen var lav, noe som sikkert påvirket alle deltakere i de eldste klassene.

For resultater se: her

Neste stevne er Kretsmesterskap 27.12 på Valle Hovin. Hyggelig hvis flest mulig deltar-