Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Intensiv sommersamling i Hamar - mange løpere deltok

Som mange andre (blant annet forbundsgruppe med Ida) samlet Askerløpere seg i Hamar de første to ukene i august.

De eldste løpere Henrik, Einar, Gard, Heidi, Anders, Merethe, Runar, Ole og noen dager Vebjørn hadde et variert program med isøkter, barmarksøkter, styrke og sykling. Noen økter var sammen med løpere fra andre klubber. Trener Ståle ledet øktene de fleste dager, men laget fikk også inspirerende sprinttrening fra Frode Rønning.


De yngre løpere Jonas, Morten, Martinius, Tobias, Emma, Hans Olav, Oda, Marte, Marlon og Tim kom i helgen 6+7 august. Det var stas å trene sammen med de store forbildene. På kvelden var det felles grill på stranda ved Mjøsa (Jessnes) hvor alle samlet seg.

Morten, Vebjørn, Martinius, Tobias og Jonas deltok på årets Statnett-samling. Også her var treningstilbudet variert og ble supplert med forelesninger (motivasjonsmøte med Kjetil Andre Aamot og informasjonsmøte fra AntidopingNorge. Det ble grillet med løpere fra forbundsgruppe, og både Odd Øystein Langegård og klubbens Henrik Christiansen var trener! :) les rapport fra Statnett-samling

Den siste fredagen ble for første gang Summer Skate Challenge arrangert (arrangør Geithus og Stange). Det var kortbane-konkurranse med flere heat og finale. Einar og Gisle deltok i hver sin heat og Einar fikk en 3.plass i en spennende finale.
Etter kunstløpoppvisninger ble det arrangert fellesstart. Først for juniorer hvor Vetle Stangeland fra Tønsberg Turn og Ola Kroken fra Aktiv sk leverte en spektakulær kamp om seier og endte så å si likt på startstreken (Vetle vant).
'Senior'fellesstart var over 15 runder, med mellomspurter etter 5. og 10.runde. Dette viste seg å være en publikumsvennlig øvelse: de første 5 runder var morsom å se på, men det ble liv og kaos da løperne spurtet om mellomseier. De oppfølgende rundene var spennende inntil mål hvor både utholdenhet og taktikk var viktig. Fra klubben deltok Anders og han var veldig fornøyd etter målgangen. Noen løpere ble tatt ut underveis da de var passert med en runde av de raskeste løpere.

Tradisjonstro arrangerte Hamar IL Sommerløpet på lørdag. Mange løpere stilte til start og fra klubben deltok Jonas, Morten, Tobias, Henrik, Einar, Gard, Heidi, Anders, Merethe, Runar og Ida. Jonas og Morten fikk fine perser. Også de andre løpere var fornøyde etter gjennomføring (treningsløp). Asker løpere stilte med egen armbånd med navn og klubbens logo.

For resultatliste se her

mange bilder er lagt inn i egen bildegalleri

Sist oppdatert 19.08.2011, kl. 22:45

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media