Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

årsmøte 2010/2011 - nytt styre ble valgt

Klubbens årsmøte ble gjennomført i god harmoni og med friske diskusjoner. Årsmøte ble ledet av Morten Køpke, og det var 17 stemmeberettigede. Årsberetning ble behandlet med noen tilføyelser, og revidert regnskap ble godkjent. Det ble vedtatt et forslag om anvendelse av toppidrettsbudsjett, regler for utleie av klubbhuset og et forslag om støtte til Viking Race. Årsmøte orienterte seg om klubbens ulike forslag til tinget og det ble vedtatt et underskuddsbudsjett for 2011. Kontingent forblir uendret.

Etter valget takket klubbens nye leder Pieter Paul Furnée for tillit, og benyttet anledningen til å takke avtroppende leder Erik Bergh og styremedlemmer Ari Krøyer, Ragnhild Aukner og Terje Strange, samt valgkomite, for fin innsats. Han gleder seg over at spesielt foreldre til yngre løpere nå har stilt for verv i styret. Samtidig er det fint å vite at Erik fortsatt vil stille som stevneleder på større arrangement.
Det nye styret med Tore-Morten Olsen, Øyvind Kristensen, Per Victor Nøbben, Karen Kremer og Merethe Tvedt skal konstituere seg og fordele oppgaver og roller om kort tid. Martin Østenstad fortsetter som kasserer.

Protokoll legges ut i komende uke.

Etterskrift: Det nye styret har nå konstituert seg.
Nestleder / rekruttering: Karen Kremer
Sportslig leder: Tore-Morten Olsen
Drift: Per Victor Nøbben
Arrangement: Øyvind Kristensen
Skøyteløpernes representant: Merethe Tvedt

Sist oppdatert 02.06.2011, kl. 23:10

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media