Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Risengaløp - TAKK TIL 48 FUNKSJONÆRER - Fint stevne i kaldt vær

Årets Risengaløp ble et flott arrangement for alle deltagere takket være en rekordstor Asker-stab på hele 48 funksjonærer som stilte på denne kalde lørdagen. Her var det to starter- og tidstakerslag, dobbelt lag på benken, full dommerstab med mål- og linjedommere, banemannskap, kiosklag, sekretariat, speaker og elektronisk tidtaking samt selvsagt stevneleder. I tillegg kommunens mannskap for preparering. Også lagledere og trenere fra de 19 besøkende klubbene bidro til at stevne hadde fint flyt og at ungene til tross for varsler om sprengkulde allikevel hadde en fin opplevelse sammen.

Ved stevnestart viste gradestokken minus 18, men temperaturen krøp opp til minus 12 da rekrutter skulle starte sine distanser.

Stevne ble avviklet så kompakt som mulig med kvartettstart for begge rekruttavstander og på de lengre distanser 1000 m og 1500 m.

Selv om det var noen strykninger ble dette et nasjonalt gutte/jentestevne med stor deltakelse.

Lagtempoløp med 8 lag i 3 ulike klasser var et stort suksèss og skapte engasjement. Tønsberg Turns guttelag (med Vetle, Hans Erling og Rasmus) vant sin klasse 42: 4 runder i 2.31.17. Emma, Håkon og Jonas stilte også som lag.Dette var veldig morsomt, og neste år bør vi vurdere å ha både lagtempo og stafett for de yngste. Når vi kjører kvartettstart har vi selv med stor deltakelse tid noe sprell!

Aktiv 1 vant sin klasse 48: 6 runder i 4.46.26.
Stevne ble avsluttet med en spennende kamp mellom Geithus 1 og Asker 1. Asker med Mattis, Einar og Anders gjorde sine sakene bra. Med gode vekslinger og lagtaktikk gikk de inn på ny banerekord med tid: 3.13.89. Også Geithus' tid 3.17.04 var under den gamle banerekorden.


Mange rekrutter stilte ivrig til start - rekruttene kunne velge 2 av 3 distanser - 100, 400 og 500 m, slik at både de yngste og de eldste rekrutter fikk sine utfordringer.
Elias gikk i dag sitt første løp. Videre stilte Tim, Herman, Marte, Amanda, Vera, Oda, Marlon og Lyder.

Også for klasse 10 år gjaldt oppfordringen fra stevnelege at alle i dag hadde mulighet til å sette pers med både lue og hanske! Hans Olav og Tobias løste dette på hver sitt vis!

I klasse 11 år vant Emma, mens Edle fikk en fin 3.plass. Jonas fikk samme plasseringen ved gutter 11 år: 3.plass. Videre kom Simon, Marthin og Morten i aksjon i klassen.

I klasse 12 år fikk Vebjørn en fin seier foran Vetle fra Tønsberg. Martinius kom på en 8.plass etter sin 500 og 1000 m.

Klubben hadde ingen deltakere i junior C klasse, men Anders stilte i junior B (fikk 2.plass på 500 m), som ble vunnet av Aktivs Johann Jørgen Sæves.

Mattis og Einar varmet opp på dagens 500 m og fikk hhv 1. og 3.plass på distansen.

for komplette resultater se her

Sist oppdatert 04.12.2010, kl. 19:25

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media