Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Sommeris Hamar og samling Savalen

Etter noen sommeruker har skøytegruppa samlet seg på Hamar. Det ble en tøff uke med hard trening for Mattis, Henrik, Einar, Jon Petter, Anders, Øyvind, Gard, Heidi, Runar og Merethe med trener Ståle. Det var som regel én isøkt (variert lang, tempo osv.) og én barmarksøkt med sykling / fartslek eller annet.
Ungdommene hadde selv ansvar for matinnkjøp og matlaging slik at det ble også utenom sportslige utfordringer som de taklet veldig fint.

Etter en drøy uke på Hamar reiste laget til Savalen hvor Anne og Ole fra Tynset hadde forberedt fine langturer i fjellet. Vi bor på Savalen Seter, høyt over den gamle skøytebane - norges høyfjellsbane. Første dagen var det 4 timers tur opp til Gråvorda (1061 moh). De ivrigste fikk også med seg Savalklætten (953 moh). Mandagen var det til til rolig lang tur på ca. 7 timer. Rødalshøa (1436 moh) var et utmerket mål, med Midthøa (1264 moh) og Håmmårhøa (1243 moh) som flotte delmål. Utsikten til Rondane, Alvdalsheiene og Tronfjellet (samt det fine sommerværet) var upåklagelig. Tirsdagen var det en kortere tur: de fleste fant Bjørkåsknollan (945 moh), etterfulgt av fartslek på den gamle skøytebane.
Men også her var det tid for hyggelig samvær i det fine sommerværet med spontan og veldig engasjerende aktivitet!


Fra onsdag samler alle seg i Hamar igjen for noen treningsdager og oppladning til Sommerløpet. Da kommer også noen yngre skøyteløpere fra Asker opp. Videre deltar Morten, Emma, Vebjørn og Martinius på Statnett-samlingen.
Også om sommeren er bredde representert!

for flere bilder se bildegalleri - her vil det bli supplert med skøytebilder :)
Emma, Martinius og Vebjørn møtte sine idoler Ida, Henrik, Håvard og Hege.

Siste lørdag på samlingen var det sommerløp - dette er for mange et treningsløp. Enkelte får med en gang gode resultater, andre får mer trening med nettopp konkurranser.

Ida vant 500 m kvinner, og fikk en god 2.plass på 3000 m.
Også Mattis vant 500 m i hans klasse junA.
Morten (nederst) var blant de yngre som var i slag (spesielt 2.løpet).For resultater av sommerløpet se herStor takk til trenere for en fin samling!

Sist oppdatert 10.08.2010, kl. 16:33

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media