Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Ledermøte i NSF - Fokus på fremtiden, samarbeid og positiv kommunikasjon

I helgen er det ledermøte i Skøyteforbundet. Klubbens leder Erik Bergh representerer klubben.

Etter en kort tilbakeblikk over sesongen som har vært ved NSFs president Vibeke Sørensen er det mest fokus på fremtiden og verdier.
Hun innledet som hun kalte det 'en ny skøytetid'.

Ståle har vært svært aktiv i en ressursgruppe i forbindelse med den sportslige satsingen for hurtigløp. Han presenterte på en meget klar måte gruppens anbefalinger, som alle er implementert (eller vil bli det). Opplegget virker godt gjennomtenkt, og det er fokus på oppbygging av et bredt lag, god oppfølging og god anvendelse av ressurser.

Hovedtrener Jarle Pedersen presenterte treningsprogram for lagene, som igjen vil være til inspirasjon for klubbene, kretser og regioner. Det legges også vekt på at løpere har orden i sakene sine: møte presis på treninger, ha utstyret i orden og riktig tøy. Hver trening bør bli så god som mulig, hver gang, hele periode. Slik sett er trening på landslaget ikke særlig annerledes enn i klubben!

Ledermøte fortsettet på lørdag:
NSF-styrets planer for anlegg og bredde ble presentert. Det ble vist mange bilder fra kretsmesterskapet i Asker som var et flott arrangement, hvor klubben ble rost for sin tilrettelegging for at løpere fra Oppegård IL også fikk oppleve ekte idrettsglede!

Terminliste ble presentert og drøftet. Det blir Risengaløp med lagtempo den 4.desember, og Norges Cup 6 i Asker - 22+23 januar 2011. Sommerløpet er 14.august i Hamar, og de første norges cup er i midten av oktober 2010 (Bjugn og Stavanger).

Teknisk komité for hurtigløp gikk gjennom nye regler som ISU drøfter, og det ble vedtatt at rekrutter må kunne velge 2 av 3 distanser 100/400/500 ved løp, slik at de ikke lenger trenger å stille i 10-årsklasse.
Dommerutvalget roste alle som stiller opp som funksjonærer på ulike løp. Kandidater for dommere og startere oppfordres til å melde interesse for kurs - da organiseres opplæring!

Avslutningsvis foreslo styrets representant Erland Kroken (Aktiv sk) å utgi en 'glossy' skøytemagasin til høsten. Dette virket profesjonelt og positivt.

Sist oppdatert 05.06.2010, kl. 19:03

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media