Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

RISENGALØP 2006 - 2 desember

På lørdagens Risengaløp i Asker ble det hele 137 deltakere og det var påmeldt 10 lag.
Det ble en veldig hyggelig og effektiv stevne, takket god innsats (og oppmøte) fra alle løpere og ledere. Klubbens funksjonærer og kommunens banemannskap bidro til at overdommer kunne konstatere at løpet var 'vel blåst', både ute på isen og inne i kafeteria. Isen holdt seg bra til tross for vanskelige barmarksforhold og det var opphold under største delen av stevne.
Alle deltakere fikk som vanlig premie og god speakertjeneste bidro til at Risengaløpet var interessant for publikum.
Stevne varte fra kl. 10.30 til 16.45. Neste år vil vi kjøre stevne med kvartettstart, noe som det elektroniske tidtakerssystemet er klargjort for.

[img]images/upload/Risengalop_vinnere_lagtempo.jpg[/]Det var spennende å se lagtempo, som ble avviklet i slutten av stevne. Det var jevne og gode lag som knivet om den første plassen. Med 5 tiendeler margin endte Båstad 1 (Adriaen, Andreas og Anders) foran Asker 3 (Henrik, Einar og Jon Petter).