I helgen ble Risengaløp gjennomført hos oss i Asker.
Det var ufyselig vær med sludd, snø og masse regn.
Det er heldigvis meget sjelden at det er så dårlig vær på et skøyteløp.

Det var ikke mulig å lage noen fine nye bilder (bilde her er fra ifjor).....
Til tross for dette ble stevne avviklet med godt humør både hos løpere som stilte til start, funksjonærer og gjester fra skøyteklubbene. Tøffe vinnere i klassene fikk sin hyllest da alle fikk premiene sine.

Det var 155 påmeldte fra hele 20 klubber for de individuelle distansene, og det ble 6 lag som stilte til start for lagtempo. Asker stilte selv med 26 løpere og 1 lag (altså jevntover 1/6 del av løpere).

Det er morsomt med lagtempo å tilføye en slik spennende gren til et skøytestevne! Det var bare å prøve seg (to tøffe 10-åringer jenter fra Geithus var med på 6 runder!) - og det var bra å øve seg. Hvem vet - det er ikke mange anledninger før OL! :)

Etter pause ble det som planlagt gjennomført kvartettstart for 400 m rekrutt (effektiv stevneavvikling) og for de lengre distansene. Korte distansene var som vanlig parstart.

Aktiv sk ble en klar vinner på lagtempo, utover det var det ganske tett i toppen!

Resultatlistene er lagt ut - se under 'arrangement'

Aktiv (med Simen, Mii Erik og Ola) fikk 1.plass i klasse 42 år (sammenlagt klassealder).

Asker (med Dag-Erik, Gard og Jon Petter) stilte i klasse 46.år.