ASK-cup - første dag

Hele 21 løpere fra klubben er i helgen påmeldt på ASK cupen - på Valle Hovin i Oslo.

I strålende solskinn (og med noe trå is) gikk rekrutter og 10-åringer fine løp. Det ble satt en del perser (i nye tricoter og jakker)! Dette er gøy for ungene!

På ettermiddagen fikk gutter og jenter junior C og B gå løp. De går i helgen 4 distanser: 500 + 1500 m på lørdag, 1000 + 3000 m på søndag. Løpet er uttaksstevne for landskamp senere denne måneden i Nederland (Breda).
I dag var en god dag for Henrik Hvesser og Heidi. Begge står på pallplass sammenlagt (hhv 3. og 2.plass). Mattis følger rett bak sin klubbkamerat og har også god sjanse for kvalifisering på landskampen.
Så var det en del med brukbare løp og noen som slet noe. I morgen er det nye runder med nye sjanser :)!

for resultater se her

Vi er noe usikre om stillingen for ASK-cup etter 1.dag, men Asker er med i teten og kniver med Aktiv sk om denne gjeve pokalen!

Sist oppdatert 15.11.2008, kl. 20:02