Drammensløp - klubben stiller i oktober med 20 løpere til start!

Klubbens løpere stilte opp i Drammen for årets første stevne på utendørsis. For de eldste er et slik løp nok et treningsløp, samtidig er det kjempe flott at så mange fra stor til små stiller til start så tidlig i sesongen! Og alle følger med med alle! Slik blir Askers team med hele 20 løpere, hvor begge trenere Ståle og Siw følgte opp sin gruppe, lagt merke til!

Været holdt seg bra - til tross for noen vindkaster underveis var det jevne forhold. Løperne gjorde sine saker bra og endte i toppen av sammenlagt klasseringen. Vebjørn og Heidi vant sine klasser (Heidi fikk også tildelt Finn Hott-pokal). Mattis og Runar fikk gode 2.plasser (førstnevnte gikk dagens raskeste 500 m!). Også Henrik hadde to gode løp, men hadde maks uflaks i avslutningene (løv på banen).

Flere bilder: se bildegalleri

I mellomtiden gikk Ida og Henrik Christiansen testløp i Berlin og gjorde seg klar til neste helgs NM enkeltsdistanser i Hamar. Samling med forbundsgruppe har i denne omgangen vært i hele 4 uker (Inzell og Berlin), slik at det er sikkert godt å komme seg hjem innimellom.

Sist oppdatert 26.10.2008, kl. 13:29