Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Blogg fra Ida og Henrik fra Inzell

Vi har igjen mottatt 'web'blogg fra våre landslagløpere Ida og Henrik som er på treningssamling i Inzell og senere i Berlin.

Bloggen har reist med fly til Asker før den ble videresendt med kabel/fiber.

Samlingen i Inzell har vart i snart to uker, og treningsutbyttet har vært meget bra så langt. Været har vært veldig fint, men endel morgentåke har gjort forholdene litt variable. I helgen har det imidlertid vært fantastisk vær, med rundt 0 grader om natten og opp mot 25 grader midt på dagen. God is både morgen og kveld, og flotte forhold for sykling og annen barmarkstrening
midt på dagen. Det har vært noe lettere trening på denne samlingen enn hva det var i Salt Lake, og begge føler seg i god rute før sesongen starter.
Henrik har slitt litt både med en vond ankel og litt stram muskulatur, men får regelmessig fysioterapi for plagene. Ida føler seg stadig bedre, og har mer overskudd enn på lenge. Hun er fullt restituert etter sommerens ulykke, og følger nå all trening som normalt.
Resultatene fra helgen testløp er kjente, og selv om tidene var ordinære for Henrik's del var det positive tendenser spesielt på 1500m. I par med Fabris gikk han bra på skøyter inntil det gjenstod 300m. Så får en heller svak sisterunde tilskrives litt manglende "løpshode" og overskudd pr idag.
Ida gjennomførte to greie løp, med personlige bestetider utendørs på begge distanser. Selv om det ennå mangler litt både på toppfart og sprintteknikk, er hun allerede på et høyere nivå enn sitt maksimale fra sist vinter.
Ida og Henrik trener i Inzell fram til kommende søndag, før de drar videre til Berlin i neste uke. Deretter blir det et par dager hjemme før avreise til Hamar og forberedelser til NM enkeltdistanser.

Både Henrik og Ida hilser så mye til alle klubbens løpere, og sender masse gratulasjoner til de som satte personlige rekorder på Odalsskøyta sist lørdag!
Og selvsagt lykke til for Heidi, Jon Petter, Mattis og Henrik (og Tine!!) som skal gå Norges Cup 1 til helga!


Sist oppdatert 20.10.2008, kl. 22:47

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media