Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Første stevner i vintersesongen: Odalsskøyte i Hamar og testløp i Inzell

KLUBBREKORD, PERSER og NESTEN BESTE NOTERING UTENDØRS

I Vikingskipet i Hamar har Mattis startet vintersesongen med ny klubbrekord gutter 16 år på 500 m. Med 39.34 var han så tidlig i sesongen likeved hans pers i forrige sesong og slo dermed Henrik Christiansen sin 7 år gamle klubbrekord som var 40.00. Tiden var beste i klassen, og sammenlagt endte Mattis på 2.plass bak Andreas Minge (NSF region Østviken/Båstad IL).

Henrik Hvesser, Mattis og Jon Petter stilte til start for NSF region Østviken/Asker sk.

Jon Petter, Runar, Anders, Merethe, Gard og Heidi fikk perser. Det samme gjaldt for klubbens deltakere i rekrutter og 10-årsklasse. Her stilte Martinius, Tobias, Marlon og Vebjørn med trener Siw.


Merethe som hadde en veldig bra start og første sving på 500 m ble desverre hindret av parkameraten i vekslingen. Til tross for dette fikk hun en pers! Slikt kan skje og nå er det viktig å se fremover til neste løp.
Både Mattis og Henrik Hvesser hadde tider like ved fjorårets sterke perser. Dette lover godt for senere i sesong når det gjelder!

se resultater

Ida og Henrik Christiansen er i Inzell med forbundsgruppe (landslaget). Ida's tid på 1500 m (2.07.67) var en par hundredeler fra norsk utendørs bestenotering for junior.
Se resultater for fredag og lørdag

Noen bilder av løpere på sine distanser legges ut i bildegalleri litt senere til uka.
Se også webside til Østviken som oppdateres.

Sist oppdatert 20.10.2008, kl. 22:46

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media