Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Rulleskøytesamling region Østviken på Skreia/Kapp

Det er mye aktivitet i region Østviken! Teamet har fra vårparten gjennomført flere samlinger, jfr. samlingsplan satt opp av NSF. I tilleggs til sommerisen samlet teamet seg i Båstad, Sandefjord og på Turtagrø høyfjellshotell. I helgen fikk ungdomsgruppe delta: det ble stormønstring i Oppland hvor regionsløpere og ungdomsgruppen fikk være gjest hos SKK Toten.

Det ble en vellykket samling. Teamet som består av løpere fra Asker, HBSK og Aktiv og medtrenende fra Båstad, fikk nå selskap fra ungdommene i klubbene samt løpere fra både Rakkestad og Eidsvoll. Trenere Håvard Myklebust og ungdomstrener Ståle Njåtun hadde tilsammen 27 løpere som deltok i de ulike øktene ved rulleskøytebane. I det gode finværet ble det sykling (både kort- og langturer), fartslek, rulleskøyteøkter med ulik intensitet og lengde.



En slik høstsamling viser seg igjen å være meget bra for det sosiale miljøet Østviken-klubbene seg imellom. Mens løpere fra regionsteam i løpet av sesongen har tatt steget opp inn i forbundsgruppe gir det gode sosiale- og treningsmiljøet i regionen etterhvert gode muligheter for nye løpere å delta i regionsteamet, samtidig som eksisterende miljøer opprettholdes.

Flere bilder legges ut senere i artikkel og bildegalleri. Se også link til region Østviken (høyre)

Sist oppdatert 16.09.2008, kl. 14:22

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media