Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Asker får Stavanger pokal

På NSF ledermøte i Oslo fikk Asker hederlig omtale og overrakt den såkalte Stavangerpokalen for klubb med mest vekst i rekruttering.

Talsmann for juryen Arild Gjerde (NSF) sa ved overrekkelsen at klubben har gjort seg positivt bemerket med sitt gode miljø, gode arrangementer og sterke dugnadsånd.

Asker Skøyteklubb er nå nest største skøyteklubb i Norge (Sand SK er 'størst'). Se statistikk her

Vi gratulerer alle oss som hver på vår måte bidrar til at det er spennende og trivelig å være med og gå på skøyter.
Det er mange tiltak som har bidratt til god rekruttering og positiv omtale i bygda. Spesielt nevnes informasjon til skoler, media, familiedag, skøytekurs i gymtime, skolemesterskap og skøyteutleie.

Ellers er ledermøte godt i gang. Med ny president tar styret tak i de oppgavene som skal gjøres. Ny strategiplan fremlegges og vil bli sendt til høring til klubbene. Handlingsplan vil følge strategiplanen. Dette arbeid er 1 år forsinket. Olympiatoppen presenterte forutsetninger for god trening, godt miljø og god planlegging, samt tilrettelegging for alle på sitt nivå. NIF presenterte barneidrettsbestemmelser samt ny regel for politiattest fra 1.1.2009.
Ledermøte fortsettet på lørdag og det ble i gjennomgang lagt vekt på samarbeid til felles mål til beste for skøyteNorge. Forslagene til ledermøte, blant annet fra Asker, ble gjennomgått og behandlet under ulike deler av møtet. Klubben fikk markert sine synspunkter, mens det legges vekt på balansering av synspunktene.

Sist oppdatert 31.05.2008, kl. 07:46

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media