Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Skolemesterskap i Asker - VM enkeltdistanser i Nagano

Sesongen er på hell, men det er fult aktivitet i Asker Skøyteklubb - også på denne torsdagen!Fra Skolemesterskap i Asker i strålende solskinn på fint is på Risengabane til VM enkeltdistanser i Nagano med tunge forhold på 5000 m.

Større spredning kan neppe tenkes. Fra ypperste breddeidrett hvor klubben samarbeider med 11 Askerskoler ledet av Bondi Skole til toppidrett av internasjonal klasse.

På Skolemesterskap var det 300 elever som stilte til start for individuelt konkurranse. Elevene er fra 2. til 7. klasse, 2-3 jenter og 2-3 gutter pr. klasse. Påfallende mange jenter fra Asker Kunstløpklubb hevdet seg bra på hurtigløp 400 m!
Etterpå ble det meget spennende da staffettlagene stilte til start. Hver skole 12 deltagere - i alt 19 lag (230 deltagere).
Alle elevene fikk deltakerpremie.I Nagano gikk Henrik et kjempeløp! Med 6.34.18 (4 sek. bedre enn på VM allround i Berlin hvor det var bedre forhold) gikk han inn på en 10.plass - nå bare 4 sekunder bak Shani Davis som kom på 5.plass. Jobben klarte han på egenhånd - parkamerat Babenko gikk på 6.48.19.
Enda en sammenligning: i Berlin var han mer enn 25 sek. bak Sven Kramers vinnertid, nå mindre enn 17 sek!

Tine, Jon Petter og Anders deltok på kvelden på ASK-mila på Valle Hovin. Stevne gjennomføres som fellesstart på 5000 m (13 runder) og 10000 m (26 runder).
Tine (skal hun satse på allround ??? :) ) ble på 10000 m på målstreken tatt igjen av Jon Petter, som fikk 16.35.5 (var god for 2.plass bak Frida van Megen). Anders gikk sin 5000 m på 8.48,0 og fikk en hyggelig 3.plass.

vi vil noe senere legge ut noen bilder av dagen i dag.

I mellomtiden har Mattis, Ida, Heidi og Runar reist til Heerenveen i Nederland hvor de skal delta på Viking Race - ungdoms-EM! Vi ønsker dem lykke til i morgen og lørdag!

Det er ikveld vanlig trening for Asker løpere fra 6 år til 15 år som er hjemme...! I helgen er det Siste Indre for de fleste på Valle Hovin og neste torsdag er det sesongavslutning med klubbløp (ymse distanser, stafett - det blir gøy!)

Sist oppdatert 06.03.2008, kl. 15:57

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media