Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

jr-VM Changchun, kort rapport fra Ida

Ida klarte å kvalifisere seg til siste distanse i jr.VM Changchun i Kina og ble sammenlagt nr. 21. Det samme gjaldt for Even Johansen ble nummer 21 etter fire distanser i junior-VM i Changchun. Rikke Jeppsson og Sverre Lunde Pedersen kvalifiserte seg ikke for siste distanse.

For rapport på skøyteforbundets webside klikk her

For resultater klikk her

Det var ellers vanskelig å få ut info fra arrangøren, men denne gangen har vi her Ida's egen rapport av jr-VM all-round, som arrangeres i Changchun i Kina.

DAG 2

Kort rapport fra Ida (dag 2):

Merker at jeg er litt døgnvill, og sov dårlig i natt. Litt trøtt og sliten før løpene, men fikk allikevel til en bra 1000m på 1.23.88. etter et par feilskjær underveis.
Klarte målet mitt om å kvalifisere meg til den siste distansen 3000m, der jeg fikk til mitt beste løp her borte. 4.34.46 holdt til en 16 plass på distansen, og det er jeg godt fornøyd med.
Sammenlagt ble jeg nr 21 i mitt føste VM, og det synes jeg er ganske bra.
I morgen skal vi gå fellestart, men det blir nok litt mer show enn de løpene vi har gått. Og så skal vi ut å se mer på byen, bruke opp litt kinesiske penger, og være med på banketten i morgen kveld.
Mandag morgen reiser vi hjem igjen.

Jeg gleder meg til å komme på trening igjen i neste uke!

Hilsen Ida


-----------------------------------------------------------


DAG 1

"Det var ganske tunge forhold i hallen i dag, og jeg er litt skuffet over meg selv. Tror nok at den lange reisen og tidsforskjellen har tatt på kreftene.

På 500m ble tiden 42.13, etter en bra åpning. Selv om dette er det nest beste jeg har gjort på distansen, var det ikke noe topp løp. Jeg klarte å komme foran min kinesiske parkamerat i vekslingen, men hun tok meg igjen i siste sving.
På 1500m gikk jeg inn til 2,09,40 som holdt til en 22. plass. Holdt ikke helt til mål, og det var skuffende siden det var så små avstander forover. Tiden på 10. plass var f eks 2,07,38 så jeg burde ha kommet høyere på lista.
Sammenlagt ligger jeg på 23. plass av 34 deltagere etter dag 1, og foreløpig er jeg inne blant de 24 som skal gå 3000m. Men dette blir jo endelig klart etter 1000m i morgen.

Jeg gleder meg til i morgen, og satser på å nå målet mitt om å få gå den avsluttende distansen i mesterskapet.
Ellers er det veldig fint her, men veldig annerledes fra hjemme. Har vært litt i byen og sett oss om. De har feiret kinesisk nyttår siden vi kom, med masse fyrverkeri. Hotellet der vi bor er helt topp, og det samme er hallen selv om det var litt treg is i dag".


Hilsen fra Ida til alle venner i klubben!

----------------------------------------------------------Sist oppdatert 23.02.2008, kl. 12:12

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media