Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Vikingløp i Tønsberg: Full klaff på tunge forhold; NC8 på Gol og World Cup i Baselga di Pine-Ita

På årets Vikingløp var det tunge forhold. Til tross for dette kunne Asker-representanter se tilbake på et vellykket helg!


Klubben kom på 3. plass for Vikingløpets vandretrofe.
Ida, Mattis, Heidi og Runar fikk med sine plasseringer en billett til Heerenveen i mars! og last -but not least- Ida fikk Hjallis trofee for hennes innsats spesielt på 3000 m. Denne trofeen har Henrik Christiansen fått 2 ganger (1999 og 2000) og før henne er det bare Mari Hemmer som har fått den som jente. På 500 m og 1500 m gikk Ida to løpsrekorder for jenter 16 år.

I Baselga i Italia var det World Cup. Her gikk Henrik (Christiansen) en spesiell 5000 m. Været ble underveis så dårlig at distanse ble kansellert etter at Henrik hadde kommet i mål.
På søndagen fikk laget til Henrik med Sverre Haugli og Håvard Bøkko første plass og slo Nederland (2. plass 0,28 s bak - Verheijen/Wennemars/Bloemen) og Russland (på 0,37 s).

I Gol (Norges Cup 8) vant Tine Køpke lørdagens 500 m og kom på 2. plass bak Mari Hemmer på 1000 m. På søndag vant hun begge distansene. Tine har en god posisjon i Norges Cup sammenlagt.

Ida, Mattis og Henrik (Hvesser) er tatt ut for NM junior allround som avholdes kommende helg i Sør-Fron (9 + 10 februar).
Det er flott at klubben i år har tre representanter!

Mer info på NSF-webside

Samme helg er det VM allround i Berlin, hvor det nå er gjort kjent at 'vår' Henrik Christiansen vil representere Norge!

Sist oppdatert 28.01.2008, kl. 15:13

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media