Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Sommeris i Inzell - Asker og Båstad samlet

Første uke i juli har laget reist ned til skøyteparadis i Bayern. Henrik, Heidi, Anders, Runar, Merethe og Vebjørn deltar i fellessamling med Andreas, Lars Marius, Therese og Ole Henrik fra Båstad, Ole fra Tynset og Thea fra Fana. Einar er dessverre skadet etter treoperasjonen, og er ikke med denne gangen.

Etter en noe omstendelig reise via Riga, og en del venting på forsinkete fly og biler som ikke ble utlevert, ankom laget med ledere Per Thomas, Siw og Pieter Paul til slutt til Inzell.


Dagen etter fikk alle seg sykler, og på ettermiddagen kunne løperne teste isen i den fortsatt nye Max Aichel Arena. Kontrast mellom ute og inne som er vanlig for sommeris kunne nesten ikke være større: med ca 31 varmegrader ute var det overraskende at isen holdt.


På søndag var det langkjøring på is i 3 grupper. Anders og Runar, som har vært syk over lengre periode og er i opptrening, trente både sammen, og vekslingsvis med jentene/yngste og de eldste.

På søndagettermiddag fikk løperne etter intens solbading i varmen en skikkelig kalddusj på langsykkelturen, med haglesteiner større enn terninger.

Slik får man både trent og oppleve litt:)

Mandagsøktene var 'lang bakkesykling' på formiddagen og 'progressiv terskel' på isen på kvelden. Dagen etter kunne filmopptak gjennomgås med trener.

Tirsdag fikk laget låne styrkerommet til inzell skøyteklubb. Det viste seg at sprintere fra Forbundsgruppe kom etter oss samme sted.

På ettermiddagen syklet løperne en langtur : 4 timer for de yngste, og 6 timer for de eldste. Det var litt duske-regn denne ettermiddagen, men det var mye bedre enn varslet...

'mette' for sykling ble onsdagens bakkedrag på sykkel heller gjennomført som bakkeløp. Etter solbading og oppvask/rydde rommene (!) er alle klare for kveldens isøkt (middels langkjøring - progressivt). Imens har flere nordmenn og blant annet tyske, italienske og russiske landslaget ankommet Inzell.

Torsdagen gikk med analyser av filmopptak, og 1 på 1 møter med trener. Deretter var det kvalitetsøkt midt på dagen: 6*6r med overskudd (litt mindre for de yngre løpere) og økende fart.
Deretter ble det enstemmig vedtatt at alle blir med til minigolf før en god middag. Minigolfen var spennende og ga visse utfordringer for de fleste! Middagen ble inntatt hos Hirschbichler - et kjent navn i skøyte-Inzell. Isen hos Italieneren smakte også veldig godt.

Siste dag -fredag- var det tidlig frokost: oppvarming kl.6.30, på is kl.7.30 - tempo-økt.
Samlingen ble avsluttet med imponerende ryddingsøkt. Derfor var alle klare til en ekstra topptur med taubane.
Det ble litt stress da banen ble stengt grunnet plutselig oppstått uvær med vindkast. Heldigvis varte det ikke lenge, fordi fottur ned ble ikke anbefalt av mannskapet.....

Flytur hjem ble også noe forsinket fordi uværet hadde medført lyninnslag i radaranlegget til flyplassen. Også dette ordnet seg slik at vi alle på Gardermoen kunne se tilbake på en god samling og en fin tur!

God sommer!

Sist oppdatert 01.07.2012, kl. 16:56

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media