Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Skøytesamling i Berlin - tøffe tak

Årets høstsamling var i Berlin.

Mattis, Jon Petter, Henrik, Einar, Gard, Øyvind, Heidi, Anders, Runar og Merethe dro sammen med Ole fra Tynset og ledere Ståle og Per Kjetil grytidlig (4.30) på lørdagmorgen med flytoget til Gardermoen for en 7-dagers skøytesamling.

Skøytebane ligger i tidligere Øst Berlin, i et større idrettsanlegg (sportforum Berlin).

Det var gode forhold i hallen (varmt inneklima, god is).

Med skøyteløpere fra Sandefjord, Buskerud-krets (Drammen, Hol o.o), Geithus, Aktiv og Båstad var det full aktivitet på banen. I tillegg trente løpere fra Estland, Polen, Kazakhstan, Russland, Sverige og Nederland i hallen samtidig med våre løpere.

Løpere hadde tøff treningsprogram: 1 barmarksøkt om morningen (terskelløp, spenst, intervall og styrke/spenst), og 1 økt på is på ettermiddagen (rolig langt, tempochange, sprint, lang terskel, lang intervall og til slutt tempo-økt). På is ble gruppene organisert sammen med Båstad-løpere.Onsdagen reiste Ståle og Per Kjetil hjemover etter Pieter Pauls ankomst. Hviledagen ble benyttet for litt mer sightseeing i byen: sentrum av Øst Berlin har mye mer å by på enn ishallen, hotell (og shopping ved Aleksanderplatz).

I bildegalleri legges flere bilder fra løpere på is, samt Askers løpere på tur i Berlin: Domen, regjeringskvartal med Reichstag og Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og Sony-komplekset. Det var ikke mulig å besøke Holocaust-monument uten at det ble konkurranse i labyrinten.
Torsdag ettermiddag ble det en aldri så liten sykkeltur til Vest-Berlin, men Olympisk Stadion måtte vente til neste gang....Dette er siste samling før Norges Cup kommende helg i Bjugn, som er uttaksstevne for NM enkeltdistanser.I mellomtiden har Dag-Erik deltatt i Baltic Cup med roing hvor han imponerte med en 4.plass for hans lag i junior-klasse.

Ida og Henrik er tilbake fra Salt Lake City og har gjennomført svært tilfredsstillende tester på Norges Idrettssenter. De reiser allerede nå til Bjugn for å forberede seg optimalt for løpsesongen som starter med NC1.

Sist oppdatert 04.10.2009, kl. 21:02

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media