Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Høstsamling i Bjugn

I et fantastisk Fosen-vær hadde klubbens juniorer noen gode tunge treningsøkter hele høstferien. Regionsteamet fra Region Østviken ankom fredag og holdt ut en kraftig storm, som heldigvis hadde løyet helt da resten av klubben ankom mandag. Jenny, Magnus, Simen og regionstrener Håvard dro sørover tirsdag, for å fortsette med noen økter i Hamar i helgen igjen.

Nedenfor er referat fra en av lederne, Per Kjetil Aukner:

Vi traff også noen av juniorløperne fra Eidsvoll som hadde kommet fredag og som dro sørover igjen tirsdag. Første fellestrening med regionsteamet begynte med fotballkamp hvor "minstemann" Vebjørn viste ingen nåde og la avgjort igjen respekten for de store i kafeteriaen. Fosenhallen har hatt is siden starten av september da det var 20 grader utenfor, og med 5-8 grader og høstsol utenfor var hallforholdene perfekte for skøyteløping. Isen rimer ikke selv mange timer etter preparering. All ære til Knut Hellem som sørget for nypreparert is til hver gang vi kom - til og med på curlingbanen!

De fleste dagene unnagjorde Ståle og løperne 2 harde is-økter. Vakten lurte et par ganger på om ikke løperne var klar snart ("klar" på trøndersk = sliten...). En løpeøkt utover i fjæra ved Bakkan-Wahl fikk vi til mellom kostymekveld og karaokekveld i regi av Benn, som driver hyttene. God mat hadde de også. Hyggelig å treffe Ingvild og Raymond Hellem på bowlingbanen siste kvelden. Siste dagen fikk vi prøvd oss i hallens curlingbane; det er flere som har talenter i mer enn én retning ja. Seniorlaget ble slått sønder og sammen, mens Junior 1-laget og Junior A-laget måtte ha flere omkamper for å erklære ingen vinner. Tilbaketuren ble dramatisk; pga teknisk feil var båten 45 min forsinket, og det var mer enn den tiden vi hadde å gå på til flyene. Ombooking umulig pga høstferiestart i Trondheim (alle fly fulle hele helgen). Maxitaxi sto klar for oss i piren, og så presterer vi å krasje på vei ut av byen! Alt vel (rushtidsfart), bortsett fra bulker i bilene og den andre (svingte inn uten å blinke) fikk seg en skikkelig karuselltur men holdt seg på alle 4 hjul. Enighet om å skrive skademelding senere pga oss, og vi ankommer Værnes med 15 min å gå på. Kun velvilje fra både SAS og Norwegian sitt personale til forsentkomne passasjerer, og så satt vi plutselig på riktige fly hjem. Puh! Regionsløperne skulle til overmål rett til Hamar og fortsatt trening med resten av teamet


Flere bilder er lagt i bildegalleri.

Sist oppdatert 20.10.2008, kl. 22:43

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media