Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Sommersamling Hamar/sjusjøen


Årets andre sommersamling gjennomføres ved sommerisen i Hamar. Etter en par dager på is var det en langhelg avbrekk i fjellområdene til Sjusjøen. Deretter igjen 4 dager på is i Vikingskipet. Regionsløpere fortsettet istreningene med samling inkl. sommerløpet.Det var som vanlig litt uvant å gå på is midt på sommeren. Mattis, Henrik, Jon Petter, Gard, Øivind, Dag-Erik, Heidi, Anders, Merethe, Runar og Vebjørn hadde med trener Ståle fine dager i Hamar. Det var spesielt hyggelig at Einar ble med noen dager før han reiste for sitt år i USA.

Etter isdagene flyttet samlingen til hytter på Sjusjøen ved rulleskibane. For de allerfleste ble det en rolig lang tur på sykkel (7 mil), etter noe opplæring til å reparere dekk + slange.

Den andre dagen var det bakkedrag på sykkel, etterfølgt med barmarkstrening (hurtighet + spenst).

Siste dagen var det langtur i fjellheimen over åsene og myrer, etter stigning opp slalåmbakkene. Siste del av den 5 timers turen ble riktig våt.

Tilbake i Hamar kom både Camilla fra Leinstrand og Charlotte med til treningsgruppa. De yngste juniorer fikk tilbud til å delta på Terrasamlingen, og ble trent av blant annet Lasse Sætre, Eskil Ervik og Petter Andersen. På kveldene var det info/teorisamling.


Mer info og bilder om terrasamlingen klikk her.

De eldste juniorene trente sammen med Magnus og Simen fra region Østviken.

Det var også tid for sosial samvær og tiltak: Kino, bowling, gokart.
Gruppa fikk også besøk av Kine, som blant annet kom før noen hyggelige økter på is sammen med skøytekompiser.
Henriks 17-års bursdag ble feiret i felleskap.

Ida trente i mellomtiden med forbundsgruppe (landslaget) hvor selvsagt også Henrik Christiansen deltok. Hun kommer seg etter sommerens uhell på rulleskøyter. Det går heldigvis riktig vei, slik at hun kan delta på samling i Salt Lake City i slutten av august og Inzell i september.
Sist oppdatert 09.08.2008, kl. 20:51

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media