Risengaløp med Skøyteduell - 1 desember - 122 deltakere - fine forhold - flotte løp og dueller

Tradisjonstro ble Risengaløp gjennomført første lørdag i desember.

122 deltakere stilte til start - Asker var med 27 deltakere største klubb.

Stevnet startet med solskinn, og en del kuldegrader.

Det gikk kjempebra - kvartettstart hele veien. Det var både hektisk og stor aktivitet på banen under skøyteduell.
resultater rekrutter til 12år.

Alle løpere fikk premier med musikk og fanfare. Det var stas å se seg selv på storskjerm både under løp og etter løpet (hva er tiden min?). TV-bildene ble i dag produsert av elever fra Røyken Videregående Skole - linje media og kommunikasjon. Produksjonen ble gjennomført med 3 kameraer med 2 faste posisjoner og en løpende reporter. Samtidig kunne produsente mikse inn løpende klokke under løpet, samt resultater. Som kjent world-cup speaker sauset Tore Morten det hele med spennende oppdateringer og sammenligninger, og Øyvind sørget i tillegg for musikk i svingene.

resultater skøyteduell legges ut senere.

Begge distansene juniorer og gjesteklasse er nå gjennomført. Lagtempo starter om kl.15.
resultater juniorer og gjesteklasse - sammenlagt.

Overdommer Mamen og ass.OD Medbø var etter stevne godt fornøyd med gjennomføringen. Nyvinningen Skøyteduell inspirerer til videreutvikling. Arrangøren har gjort seg erfaringer, for ytterlige forbedringer. Det som fester seg imidlertid er det store engasjement fra løpere (og foreldre) om (podenes) gjennomføring i duellene, og ønskene om enda flere heat og flere starter - om og om igjen!
resultat skøyteduell J11+J12.
resultat skøyteduell G11+G12.
resultat skøyteduell J10+G10.

Klubben har stor tro på at slike arrangement vil skape stor blest rundt skøytesporten, og at effektiv gjennomførte kompakte stevner bidrar til økt rekruttering, og holde på løpere i alle aldre! Vi ønsker gjerne tilbakemeldinger på dette, og evt tips:) sendt mail.

Arrangør takker alle deltakende klubber for samarbeide, og sender stor takk til dyktig funksjonærstab hvor alle tar tak i oppgaver, og gjennomfører disse helt ut på forbilledlig måte.

laget til Aktiv som strider mot laget til Fram/Herkules.

STEVNEINFO

Første lørdag i desember er tradisjonelt Risengaløp.

Årets Risengaløp kombinerer tradisjonelle distanseløp, nyvinninger som lagtempo, samt skøyteduell.
(for mer info om Skøyteduell se her).

For annonse se her.

Sjekk deltakerliste her (pr 28.11.2012 kl.19). For feil eller strykninger sendt mail.

Se startliste her.

Instruks for Skøyteduell: baneplan og startnummer.

Skøyteduell går over 300m: start ved 1500m-start, sving og mål ved 500m-mål.
Løpere starter i heat. De første 2 i heat går videre til semifinale, de øvrige i heat går til buljongfinale. Rekrutter tar sin andre heat fortløpende etter sin første heat. Løpere får en trøye i klar farge. Trøye skal leveres tilbake til benken straks en har kommet i mål. Klassene gjøres ferdig inntil finale, før neste klasse settes igang - viktig å holde seg i nærhet av startområde, fordi her skal det gå unna:)
Husk å klistre startnummer på høyrelegg rett under kneet, synlig for publikum. Startnummeret (og ikke navn) skal brukes når finaleheatene kunngjøres - se på skjerm!

- 500m junC, junB, gjesteklasse
- 10 min.pause
- 1000m junC, junB, gjesteklasse
- lagtempo
- premieutdeling
Stevneslutt ca kl.15.15

Det settes opp storskjerm slik at alle løp, aktiviteter rundt banen, tider og plasseringer kan vises.

Sist oppdatert 30.11.2012, kl. 00:01